Για όσους έχουν παρακολουθήσει ήδη την σειρά τότε σίγουρα έχουν εντοπίσει παραπάνω από 4 champions και όχι μόνο 4 όπως την αρχική δήλωση της εταιρίας, άλλοι που φέρνουν στους γνωστούς αλλά δεν είναι και κάποιοι που όντως είναι αλλά περνάνε επιγραμματικά. Φυσικά ένα μεγάλο μπέρδεμα δημιούργησε αρχικά η Jinx που αρκετοί βλέποντας την μικρή δεν μπόρεσαν να την αναγνωρίσουν. Όλα ξεκαθαρίζουν όμως με τα επόμενα 6 επεισόδια.

Ακολουθούν spoilers

Αφού έχουμε αφήσει τα κορίτσια χωριστά πια το καθένα, βλέπουμε λίγο από την ζωή τους γιατί ερχόμενα τα επόμενα επεισόδια υπάρχει ένα χρονικό άλμα. Η Vi έχει φυλακιστεί και η Jinx έχει πάει με το μέρος του Silco και τον έχει σαν πατέρα. Μπερδεμένη και μόνιμα στοιχειωμένη από τις φωνές των νεκρών της φίλων, είναι πιο παρανοϊκή από ποτέ.

Η Caitlyn ψάχνει απαντήσεις για διάφορες επιθέσεις που συμβαίνουν στην πόλη της ενώ ο καλός φίλος Jayce αναλαμβάνει τον ρόλο του άρχοντα και συμβούλου της πόλης τους. Η Caitlyn απεγνωσμένα προσπαθεί να ξεφύγει από την προστασία των δικών της και έτσι θα πέσει πάνω σε μια επίθεση που θα γίνει από τις Φωτιές (γκρουπ που δρα ανεξάρτητο) σε ένα πλοίο του Silco. Η Jinx σαν καλός φύλακας της περιουσίας του «Μπαμπά» της θα αναλάβει δράση.

Η Caitlyn που μαζεύει στοιχεία θα οδηγηθεί στις φυλακές όπου κρατάνε την Vi και θα την ελευθερώσει προκειμένου να επιστρέψουν μαζί στην κάτω πόλη και να βρουν στοιχεία για ένα κρύσταλλο που η Jinx έκλεψε. Ως εκείνη την στιγμή καμία από τις αδερφές δεν γνωρίζει πραγματικά τι συμβαίνει στην άλλη. Η Jinx θα μάθει κατά λάθος πως η αδερφή της είναι ζωντανή και η Vi επίσης θα ανακαλύψει πως η Jinx είναι πια στην λάθος μεριά.

Ο Jayce από την άλλη συλλέγει επίσης πληροφορίες και γνώμες για το τι πρέπει να κάνει με όλες τις παρατυπίες που ανακαλύπτει. Ένα μπλόκο στην γέφυρα όπου συμβαίνει όλο το εμπόριο θα φέρει τις δυο πόλεις στα άκρα . Jinx και Vi θα συναντηθούν αρκετές φορές αλλά θα χαθούν ξανά. Η Jinx ξεκάθαρα δεν ανήκει πουθενά πραγματικά ενώ η Vi ξέρει πως θέλει πίσω την αδερφή της , παράλληλα όμως αποκτά και μια όμορφη σχέση με την Caitlyn.

Για πρώτη φορά θα δούμε στα 3 τελευταία επεισόδια κάποιους γνώριμους χαρακτήρες, Ekko ,Victor , Singed . Οι 3 τους παίρνουν την μορφή πια που ξέρουμε και βλέπουμε τις ιστορίες πίσω από τους χαρακτήρες. Καθώς η ιστορία προχωρά και οι δυο πόλεις ξεκάθαρα βρίσκονται σε πόλεμο με την Jinx να ανοίκει στον εαυτό της εντελώς και ξεκαθαρίζοντας πως εκείνη επιλέγει να αφήσει την Πάουντερ στο παρελθόν ,περνά σε επίθεση κατά μέτωπο.

Silco και Jayce μετά από μια σφοδρή επίθεση του δεύτερου στον πρώτο έρχονται σε επαφή για ανακωχή. Και οι δυο έχουν όρους , ο Jayce όμως έχει αίτημα να παραδόσεις ο Silco την Jinx και να φυλακιστεί για όσα έκανε , σε αντάλλαγμα θα έχει ανεξαρτησία ελευθερία και φυσικά εμπόριο . Το περίεργο είναι πως ο Silco ενώ πάντα όλα αυτά ήθελε τελικά δεν ήταν πρόθυμος να προδώσει την Jinx . Σε μια στιγμή παράνοιας εκείνη θα τον σκοτώσει κιόλας. Ενώ τελευταίο πλάνο είναι που εκτοξεύει μια ρουκέτα στον Πύργο όπου συνεδριάζει το συμβούλιο της πάνω πόλης.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Αρχικά να πω πως είναι μια εξαιρετική σειρά και ότι ναι έλειπε κάτι τέτοιο τουλάχιστον για όσους παίζουν το game. Οι ιστορίες που έχουν φτιάξει προσωπικά μ αρέσουν πολύ και ακόμα περισσότερο που ψάχνεις μέσα στα επεισόδια να βρεις κρυμμένους champions.

Η jinx αλήθεια όλοι γνωρίζαμε από τις ατάκες που της έχουν δώσει πως δεν ήταν ένα άτομο λογικό αλλά αλήθεια το πως έχουν αποδώσει τον χαρακτήρα της με συναρπάζει. Εννοείται πως έχουν ανανεώσει για δεύτερη σεζόν και εννοείται πως θα την περιμένουμε με αγωνία. Ανυπομονώ επίσης να δω αν κάποιους από τους νέους χαρακτήρες που μας γνώρισαν στην σειρά θα τους δούμε και στο game. Όπως και να έχει είναι μια πολύ καλή επιλογή από όλες τις απόψεις για σειρά. Επικές μάχες.