Το «Taboo» είναι από εκείνες τις σειρές που είδες την πρώτη season, ενθουσιάσθηκες και απλά περιμένεις χωρίς ελπίδες για μία δεύτερη που ξέρεις μέσα σου πως κάποτε θα έρθει. Ο σκηνοθέτης της σειράς όμως Steven Knight που είναι και συμπαραγωγός μαζί με τον Tom Hardy, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο collider.com επιβεβαίωσε μία δεύτερη season και αναπτέρωσε τις ελπίδες μας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr δήλωσε: «Τα έξι από τα οκτώ επεισόδια έχουν ήδη γραφτεί, αλλά περιμένουμε το αστέρι μας να γυρίσει και πάλι στο σετ. Μετά από την προβολή της 1ης season το πρόγραμμα του Hardy είναι πολυάσχολο ειδικά τώρα και με τις ταινίες και τα crossover του Venom. Είναι περισσότερο απασχολημένος από ότι εγώ».

Η πρώτη season του Taboo προβλήθηκε το 2017 και μετά από τόσα χρόνια επιτέλους έχουμε καλά νέα. Η σειρά είναι πολύ σημαντική και για τον ίδιο τον Hardy καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Η δεύτερη season του Taboo είναι πάρα πολύ σημαντική για εμένα και θέλει αρκετή σκέψη καθώς είχα λατρέψει την πρώτη και θέλω πραγματικά να γίνει και η δεύτερη».