Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η συνεργασία της Πέννυς Μπαλτατζή με την Πέγκυ Ζήνα, η πρώτη αποφάσισε να «σπάσει» το σχήμα και να αποχωρήσει. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Love It» το πρωί της Παρασκευής (12/11), η Πέννυ Μπαλτατζή επρόκειτο να βρίσκεται σε νυχτερινό κέντρο στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα.

«Περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε στο νυχτερινό σχήμα την Πέγκυ Ζήνα να εμφανίζεται μαζί με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Εύα Τσάχρα. Οι πληροφορίες όμως που έχουμε λένε ότι η Πέννυ Μπαλτατζή αποχώρησε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει αυτή η συνεργασία», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στον «αέρα» του «Love It».

Ο δημοσιογράφος είπε στη συνέχεια: «Αρχικά υπήρχε μια απογοήτευση από την Πέννυ Μπαλτατζή γιατί ξεκίνησε η προώθηση του νυχτερινού σχήματος και στην αφίσα φαίνεται η Πέγκυ Ζήνα και γκεστ η Πέννυ Μπαλτατζή. Αυτό είναι κάτι που την ενόχλησε την ίδια. Επίσης υπήρχαν κάποιες συμπεριφορές που την απογοήτευσαν κι έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει. Επειδή μίλησα με πηγές μέσα από την επιχείρηση, δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε με τον επιχειρηματία ούτε με την ίδια την Πέγκυ Ζήνα. Έγιναν κάποια άλλα πράγματα που την απογοήτευσαν και αποχώρησε».

Ανακρίβειες και μικρότητες λέει η Πέννυ Μπαλτατζή

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, η Πέννυ Μπαλτατζή θέλησε να πάρει θέση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instasgram. Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για ανακρίβειες αλλά και μικρότητες.

«Επειδή γράφονται και λέγονται ανακρίβειες. Δεν αποχώρησα από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα για καμία αφίσα και κανένα τίτλο. Αυτά είναι μικρότητες. Εκτός από επαγγελματίες είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Αποχωρώ και λυπάμαι γιατί χάνω τη δουλειά μου, αλλά το να αισθάνομαι όμορφα στον περιβάλλοντα χώρο που εργάζομαι είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει», έγραψε χαρακτηριστικά η Πέννυ Μπαλτατζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.