Η τέταρτη συνέχεια των ταινιών «The Bachelor» έρχεται τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους και μαζί και το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Κάτιας Ταραμπάνκο. Η ταινία φέρει τον τίτλο «The Black Bachelor» και κρίνοντας από τις φωτογραφίες που το newsbeast.gr εξασφάλισε φαίνεται πως η Κάτια θα έχει έναν ρόλο αρκετά διαφορετικό.

Τα fashion στοιχεία προφανώς είναι και πάλι έντονα στο στυλ της αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες φαίνεται και ένα περισσότερο «dark» look κάτι που προφανώς έχει να κάνει και με τον ρόλο της στην ταινία.

Από το καλοδουλεμένο Instagram account της ταινίας @blackbachelor_movie μπορεί κανείς εύκολα να παρατηρήσει ένα γενικότερο «dark» look και να συμπεράνει πως η ταινία «The Black Bachelor» έχει τελικά κρυμμένες πολλές εκπλήξεις!

Το Newsbeast είναι στα γυρίσματα και θα σας μεταφέρει συνεχώς ρεπορτάζ. Μείνετε συντονισμένοι!

Εδώ μπορείτε να δείτε αποκλειστικό υλικό του Newsbeast από το ξεκίνημα των γυρισμάτων μίας άλλη ελληνικής παραγωγής εκείνης του The Bachelor 4. Οι δύο προηγούμενες ταινίες της σειράς είχαν ξεπεράσει τα 200.000 εισιτήρια στην ελληνική κινηματογραφική αγορά και μάλιστα ήταν και οι πιο εμπορικές ταινίες της σεζόν που προβλήθηκαν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.