Στη καρδιά του φετινού καλοκαιριού το ΗΒΟ έφερε στη μικρή οθόνη τη νέα μίνι σειρά White Lotus.

To όνομα της αναφέρεται στο χαβανέζικο resort & spa στο οποίο και διαδραματίζεται η σειρά.

Στο συγκεκριμένο θέρετρο, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr βλέπουμε τις πολυτελείς διακοπές διάφορων καλεσμένων, διάρκειας μίας εβδομάδας.

Πλοκή

Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με υπέροχη φωτογραφία και σκηνικά, μεταφέροντας στο θεατή κάτι λίγο από διακοπές στη Χαβάη. Σε 7 επεισόδια, διάρκειας περίπου 50 λεπτών, οι διαφορετικές ιστορίες των βασικών χαρακτήρων εκτυλίσσονται, αποκαλύπτοντας ότι κατά βάθος όλοι κρύβουν κάτι και δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Δεδομένου του spoiler free review δεν θα αποκαλύψουμε περαιτέρω λεπτομέρειες, όμως το βασικό ερώτημα που τίθεται ήδη από το πρώτο επεισόδιο, απαντάται στο τελευταίο, εκπλήσσοντας το κοινό!

Η συγκεκριμένη μαύρη κωμωδία, αρχικά φαίνεται να εστιάζει σε «first world problems», σατυρίζοντας σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, αλλά μέχρι το τέλος της σειράς η κατεύθυνση αλλάζει εν μέρει.

Χαρακτήρες

Ένα από τα δυνατά σημεία της σειράς είναι το καστ της. Ένα ποικίλο all star cast συνθέτει τους ταξιδιώτες του resort. Kατά τη διάρκεια των 7 επεισοδίων έχουμε τη δυνατότητα να τους γνωρίσουμε περισσότερο, αν και όχι όλους ισομερώς. Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι η οικογένεια Mossbacher, η φίλη της κόρης Paula (Brittany O’Grady), η τεθλιμμένη Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge), το νιόπαντρο ζεύγος Patton ( Α. Dadario & J. Lacy). Όλο και κάποιον θα συμπαθήσετε ή θα μισήσετε σ’ αυτό το ενδιαφέρον καστ, καθώς κάθε χαρακτήρας έχει και μια διαφορετική ιστορία.

Φυσικά ξενοδοχείο χωρίς εργαζομένους δεν υπάρχει , οπότε αρκετά ενδιαφέρον καστ έχουμε και στους ρόλους του προσωπικού με το μάνατζερ του ξενοδοχείου Armond (Murray Bartlett) να ξεχωρίζει. Ως εκ τούτου ένα σημαντικό μέρος της σειράς αφορά και την αλληλεπίδραση προσωπικού και ταξιδιωτών.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Τελική Ετυμηγορία: Είτε επιζητάτε λίγες διακοπές ακόμα, είτε μια ιδιαίτερη ποιοτική σειρά στη κατηγορία της, τότε το The White Lotus αξίζει της προσοχής σας. Εξάλλου, oι fans των μίνι σειρών, γνωρίζουν ότι το ΗΒΟ είναι από τα πιο αξιόλογα δίκτυα στη δημιουργία αξιόλογων παραγωγών του είδους και το The White Lotus σίγουρα είναι μία από τις δυνατές φετινές προτάσεις του δικτύου.