Μια εξαιρετική πρωτοβουλία των ζαχαροπλαστείων Κυβέλη λαμβάνει σάρκα και οστά, κι εμείς δεν έχουμε παρά να την επικροτήσουμε και να πάρουμε μέρος σε αυτή.

Σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το παιδί», η Κυβέλη (Παπαϊωάννου) συνδέει την αγνή και όμορφη γεύση ενός μπισκότου με μια όμορφη πράξη.

Τι σημαίνει αυτό; Τη δημιουργία του «μπισκότου της καρδιάς», όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου πηγαίνουν σε λογαριασμό του «Μαζί για το Παιδί».

Το Μπισκότο της Καρδιάς, παρασκευάζεται με πολλή αγάπη στο εργαστήριο της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, από κεφάτους ανθρώπους με χέρια που πλάθουν πραγματικές νοστιμιές και θα πωλείται συνέχεια στα ζαχαροπλαστεία μέχρι το τέλος της χρονιάς και ολόκληρο το 2015.

Μοσχοβολώντας κανέλα, πορτοκάλι, βανίλια, και σοκολάτα, τέσσερις γεύσεις για μικρούς και μεγάλους, αξίζει να το δοκιμάσετε και να συμβάλλετε κι εσείς με τον τρόπο σας στη σπουδαία αυτή κίνηση των ζαχαροπλαστείων Κυβέλη.

Tip: Ζαχαροπλαστεία Κυβέλη θα βρείτε στο Κολωνάκι και τα Βριλήσσια

Info

Λεωφόρος Πεντέλης 28, Βριλήσσια
Τηλ. 210 6897574
Κυριακή-Πέμπτη: 08.30-22.30, Παρασκευή-Σάββατο: 08.30-23.00

Καψάλη 3, Κολωνάκι
Τηλ. 210 7232259
Κυριακή-Πέμπτη: 08.30-22.30, Παρασκευή-Σάββατο: 08.30-23.00

[email protected]
www.cheesecake.gr
www.facebook.com/KyveliCheesecake

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!