Το Sky Rojo είναι το τελευταίο ισπανόφωνο Netflix Original που κάνει παγκόσμιο πάταγο στο Netflix, ακολουθώντας λες κατά πόδας την τρελή επιτυχία του Casa de Papel. Αλλά και του Elit.

Με τη δεύτερη σεζόν να έχει κάνει μόλις πρεμιέρα, καταφτάνοντας στο Netflix στις 23 Ιουλίου 2021, και τον κόσμο να έχει προλάβει να τη δει όλη, η ερώτηση που ανακύπτει αβίαστα είναι μία: θα υπάρξει και τρίτος κύκλος;

Sky Rojo: Τι λέγεται για τον 3ο κύκλο της νέας σειράς των δημιουργών του Casa de Papel

Η σειρά των δημιουργών του Casa de Papel (Τέλεια Ληστεία) μετρά ήδη δύο κύκλους. Ο πρώτος έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2021 και ο δεύτερος όπως είπαμε τον Ιούλιο.

Το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο σεζόν ήταν ομολογουμένως πολύ σύντομο, εντελώς ασυνήθιστο για σειρά του Netflix. Μακάρι να τηρηθούν τα ίδια χρονοδιαγράμματα και για τον τρίτο κύκλο δηλαδή!

Κάτι που βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Netflix. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Γεγονός που βγάζει νόημα, το Netflix περιμένει συνήθως 1-2 μήνες από την πρεμιέρα μιας σεζόν για να ανακοινώσει τα σχέδιά του, ανανέωση ή ψαλίδι δηλαδή.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα ακούσουμε περισσότερα νέα για το Sky Rojo μέσα στους επόμενους λίγους μήνες και οι περισσότεροι στοιχηματίζουν υπέρ της ανανέωσης της σειράς. Τα νούμερα είναι τέτοια που δεν αφήνουν περιθώριο για κόψιμο της σειράς.

Πόσο μάλλον που το Netflix επενδύει συνεχώς περισσότερα σε ισπανόφωνες σειρές και το Sky Rojo ήταν από την αρχή παγκόσμια επιτυχία. Αν αυτά δεν φτάνουν, είναι και το ίδιο το φινάλε του δεύτερου κύκλου που μυρίζει τρίτη σεζόν.

Κι έτσι όλα δείχνουν πως το Sky Rojo θα επιστρέψει, μένει απλώς να μάθουμε πότε.