Την ακούσαμε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2020, όταν το Variety αποκάλυψε πως το Netflix είχε στα σκαριά μια ιταλική σειρά.

Generation 56K (Γενιά 56Κ, ο ελληνικός τίτλος) την ονόμασαν και τα 8 επεισόδια του πρώτου κύκλου είναι πλέον διαθέσιμα στους συνδρομητές του Netflix.

Γενιά 56Κ: H νέα σειρά του Netflix έρχεται με φόρα από την Ιταλία

Είναι μια σειρά που έγινε σε συνεργασία με την ομάδα The Jackal, μια κολεκτίβα ιταλών κωμικών που βρήκαν τη φήμη στο YouTube πριν από μια δεκαετία, απασχολώντας έκτοτε τη χώρα με ταινίες και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Για μια παρέα 30άρηδων μας μιλά, που θυμούνται τα εφηβικά τους νιάτα και ειδικά το σημαδιακό 1998, όταν το ίντερνετ θα άλλαζε τη ζωή τους για πάντα. Εκεί στα τέλη του προηγούμενου αιώνα, όταν τα μόντεμ ήταν στα 56Κ!

Τον Ντανιέλ (Άντζελο Σπανιολέτι) και τη Ματίλντα (Κριστίνα Καπέλι) παρακολουθούμε, που γνωρίζονταν από παιδιά και ερωτεύτηκαν ως ενήλικες. Το 1998 άρχισε να σκιρτά ο ένας για τον άλλο, γνωρίστηκαν ωστόσο χρόνια αργότερα μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών.

Η ιστορία πάει συνεχώς μπρος-πίσω, επιστρέφοντας στις δύο φάσεις της ίδιας ιστορίας δηλαδή, όταν η παλιά ιντερνετική γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα.

Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια της μισής ώρας και μοιάζει να κυλά σαν νεράκι, έτσι χαλαρή και απροσχημάτιστη καθώς είναι. Έχοντας και έναν δυνατό έρωτα στην καρδιά της.

Η Γενιά 56Κ προβάλλεται στο Netflix από την 1η Ιουλίου 2021…