Είναι από αυτές τις σειρές που κάποιος πρέπει να σου πει για να τις βάλεις στο ραντάρ.

Μια σειρά που μιλά για πράγματα αθέατα, όπως αυτά που συμβαίνουν στη βιομηχανία του πορνό και για τους περισσότερους είναι εντελώς άγνωστα.

Για όλα αυτά μιλά το εξαιρετικό The Naked Director, που στις 24 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του…

Ο Γυμνός Σκηνοθέτης: Έτοιμη για πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν της σειράς για τα άδυτα της πορνογραφίας

Ήταν η σειρά που έριξε φως στην πορνογραφική βιομηχανία της Ιαπωνίας, παρουσιάζοντας τη ζωή του Τόρου Μουράνισι, του θρυλικού σκηνοθέτη πορνό που κατάφερε να αναστήσει τη «ροζ» βιομηχανία της χώρας του.

Η σειρά μάς μεταφέρει στη δεκαετία του 1980, στα χρόνια της άνθισης της ιαπωνικής οικονομίας, με τον Μουράνισι να έχει απέναντί του κυριολεκτικά τους πάντες. Ακόμα και την κυβέρνηση.

Τον Μουράνισι ερμηνεύει ο Τακαγιούκι Γιαμάντα, που τον έχουμε δει ακόμα και σε ταινία του Γουές Άντερσον (Το Νησί των Σκύλων).

Ο Μουράνισι είχε θεωρηθεί αποδιοπομπαίος τράγος. Καταδικασμένος και σχεδόν σεσημασμένος, ο ίδιος χαρακτήριζε ωστόσο τον εαυτό του «βασιλιά του πορνό» και βάλθηκε να το αποδείξει.

Η δεύτερη σεζόν θα μας ξεναγήσει ακόμα πιο βαθιά στο δράμα του σκηνοθέτη, αλλά και στους τρόπους που έφερε πραγματική επανάσταση στο ιαπωνικό πορνό.

Δύο χρόνια αναμονής χρειάστηκαν από τον Αύγουστο του 2019 για να έρθουν τα νέα επεισόδια, που θα έχουν σίγουρα περισσότερο σεξ, λεφτά και βιντεοταινίες.

Θα έχουν όμως και περισσότερη Κάορου Κουρόκι, που ήταν η πρώτη πραγματική πορνοστάρ της Ιαπωνίας…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.