Το ελληνικό σινεμά κάνει ένα μεγάλο βήμα στον ανεξερεύνητο χώρο της ρομαντικής κομεντί. Το «Χάρισμα» κέρδισε τις εντυπώσεις στο φεστιβάλ κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας και παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό με 5 κόπιες.

Η πιο όμορφη ρομαντική κομεντί του ελληνικού σινεμά είναι ένα χορταστικό παραμύθι που μας ψιθυρίζει ότι μερικές φορές ακόμη και το φαινομενικά αδύνατο γίνεται πιθανό. Ο Μάκης Παπαδημητρίου είναι ο Χάρης και η Βάσω Καβαλιεράτου είναι η Ισμήνη. Όταν ο Χάρης γνώρισε την Ισμήνη…

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Ιωακειμίδη

Πρωταγωνιστούν: Βάσω Καβαλιεράτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννης Τσορτέκης, Δονάτος Τάτσης, Φωτεινή Κοντουδάκη, Ανδρέας Κοντόπουλος, Σταυρούλα Λογοθέτη, Σοφία Σεϊρλή
Διάρκεια: 90’

Θα προβάλλεται από 18 Νοεμβρίου 2010 στους κινηματογράφους: Έλλη (Ακαδημίας 64, Μετρό Πανεπιστήμιο), Νιρβάνα Cinemax (Λ. Αλεξάνδρας 192 Μετρό Αμπελόκηποι), Πτι-Παλαί (Βασ. Γεωργίου Β’ και Ριζάρη, Μετρό Ευαγγελισμός), Ster Cinemas Ίλιον (Λεωφόρος Δημοκρατίας 67A – Ίλιον), Αθήναιον Cinepolis (Ζησιμοπούλου 7 & Ιωάννου Μεταξά, Γλυφάδα)

Παράλληλα, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010, η Χριστίνα Ιωακειμίδη παρέα με τους συντελεστές της ταινίας, σας προσκαλούν στα επίσημα αποκαλυπτήρια του «Χαρίσματος», διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι με πολλές εκπλήξεις και απροσδόκητα χάπενινγκ. Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Ηλίας Φραγκούλης (CineMad), που με την ιδιαίτερη μουσική του παιδεία θα προσπαθήσει να συντονίσει την αφρόκρεμα της ελληνικής, εναλλακτικής μουσικής σκηνής. Φοίβος Δεληβοριάς, The Burger Project, Monsieur Minimal, Μαριέττα Φαφούτη, Τίμος Βερέμης (Leon) και Egg Hell, θα είναι εκεί προκειμένου να συνθέσουν ένα ιδανικό μουσικό χαλί για τον εορτασμό της νέας μας αγαπημένης ταινίας.

Δείτε το τρέλερ: