Μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουν τον κορυφαίο τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο, στη μοναδική φετινή αθηναϊκή του συναυλία, θα έχουν όσοι παρευρεθούν στο Ηρώδειο, στην εκδήλωση με τίτλο «50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ», την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, στις 9μ.μ.

Η συναυλία πραγματοποιείται για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», προκειμένου βοηθήσει τα περισσότερα από 10.000 παιδιά που αγκαλιάζει με τις δράσεις της ετησίως.

Σε αυτήν τη μοναδική βραδιά με τραγούδια που αγαπήθηκαν από τρεις γενιές, το Διονύση Σαββόπουλο συνοδεύει η Ορχήστρα των Κυκλάδων. Η ιδιαίτερη και ξεχωριστή αυτή συνεργασία του Διονύση Σαββόπουλου με μουσικούς που ζουν και εργάζονται στη Σύρο, γέννησε την ανάγκη να παρουσιαστούν -εκτός από τις αγαπημένες του επιτυχίες – και κάποια επιλεγμένα τραγούδια γραμμένα για τη θάλασσα όπως: Οι θαλασσινοί του Ζαμπέτα, το Βάρδα κι αράξαμε του Τσιτσάνη, και τα Σαββοπουλικά Θαλασσογραφία, Καλοκαίρι, Μια θάλασσα μικρή κ.α. σε ένα μικρό μουσικό αφιέρωμα στα πλαίσια της δίωρης συναυλίας «50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ».

Πάντως, στις 8 Οκτωβρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος υπόσχεται συμμετοχές που θα αποτελέσουν καλοδεχούμενη έκπληξη.