Μπορεί κάποιοι πρωταγωνιστές σειρών να αναφέρουν ότι βρήκαν τη δεύτερη τους οικογένεια στα σετ γυρισμάτων, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Τις περισσότερες φορές οι κόντρες ηθοποιών είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, το οποίο φυλάσσουν οι παραγωγοί πάση θυσία για το καλό των shows. Όταν αποκαλύπτεται, όμως, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Παρακάτω θα μάθετε από το Lordoftheseries.,gr για όλους τους ηθοποιούς σειρών που εκτός κάμερας δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον και θα εκτιμήσετε λίγο παραπάνω το υποκριτικό τους ταλέντο!

Vampire Diaries: Nina Dobrev και Paul Wesley

Παρόλο που οι δύο ηθοποιοί είχαν τρομερή χημεία στη μικρή οθόνη και μας διηγήθηκαν ένα συναρπαστικό ρομάντζο, η συμπάθεια τους δεν ήταν δεδομένη από την αρχή των γυρισμάτων. Για τους πρώτους 5 μήνες περίπου της παραγωγής, οι πρωταγωνιστές δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο. Η Nina Dobrev αποκάλυψε σε μία συνέντευξη της εκ των υστέρων ότι «σεβόταν τον Paul Wesley, αλλά δεν τον συμπαθούσε καθόλου». Πάντως η κόντρα τους λύθηκε με κάποιο μαγικό τρόπο, γιατί τα τελευταία χρόνια είναι κολλητοί φίλοι, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του show.

Game of Thrones: Lena Headey και Jerome Flynn

Οι δύο ηθοποιοί του Game of Thrones δεν βρέθηκαν ποτέ στην ίδια σκηνή και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο σύμφωνα με πηγές. Η Cersei και ο Bronn υπήρξαν παντρεμένοι και χωρισμένοι στην πραγματική ζωή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έπρεπε να βρίσκονται στον ίδιο χώρο για κανένα πιθανό λόγο. Και αυτό έγινε σύμφωνα με τις επιθυμίες τους!

Sex and the City: Sarah Jessica Parker και Kim Cattrall

Αν και κολλητές φίλες στο δημοφιλές show, ποτέ δεν έκαναν παρέα στην πραγματική ζωή. Η παρεξήγηση φαίνεται να ξεκίνησε εξαιτίας του αυξημένου μισθού της Sarah Jessica Parker σε αντίθεση με τις άλλες πρωταγωνίστριες του show. Σε δήλωση της η Catrall ανέφερε «Πραγματικά πιστεύω (για τη Sarah Jessica Parker) ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα της, εγώ δεν έχω κανένα». Ό, τι και αν έγινε μεταξύ τους σίγουρα δεν θα της δούμε ξανά στο ίδιο σετ, αφού η Kim Cattrall δεν θα βρίσκεται στην επιστροφή του Sex and the City.

Gossip Girl: Blake Lively και Leighton Meester

Η φιλία της Serena και της Blair δεν μεταφέρθηκε ποτέ και εκτός των τηλεοπτικό πλατό. Μετά το τέλος των σκηνών που μοιράζονταν, η κάθε μία κοίταζε τη δουλειά της. Μάλιστα ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Blake Lively αποκάλυψε ότι «οι δύο πρωταγωνίστριες δεν είναι φίλες και ούτε χρειάζεται να γίνουν. Η Blake κάνει τη δουλειά της επαγγελματικά και γυρνάει σπίτι». Με τη σειρά της η Meester θεωρούσε τη Lively μία εγωμανή, την οποία αγνοεί επιδεικτικά.

Castle: Stana Katic και Nathan Filion

Τι και αν το συναρπαστικό ρομάντζο του συγγραφέα και της αστυνομικού διήρκεσε για 8 ολόκληρες σεζόν; Οι δύο πρωταγωνιστές κυριολεκτικά μισούσαν ο ένας τον άλλο. Παρόλο που δεν έχουν βγει πολλές πληροφορίες γύρω από την κόντρα τους, σίγουρα πρέπει να παραδεχτούμε το υποκριτικό ταλέντο και των δύο. To βέβαιο είναι ότι το τέλος της σειράς ήταν αρκετά βιαστικό και απογοήτευσε τους φαν.

NCIS: Mark Harmon και Pauley Perrette

Οι αγαπημένοι μας Gibbs και Abby από το NCIS, παρόλο που ξεκίνησαν ως φίλοι στη συνέχεια έγιναν άσπονδοι εχθροί. Το δράμα φαίνεται να ξεκίνησε κάπου γύρω στη 15η σεζόν, όταν έγινε μία παρεξήγηση μεταξύ των δύο ηθοποιών για το σκύλο του Harmon. Το κατοικίδιο του τηλεοπτικού Gibbs δάγκωσε ένα μέλος του συνεργείου και ο ηθοποιός συνέχισε να το φέρνει στα γυρίσματα, κάτι που προκάλεσε την οργή της Perrette. Υπάρχουν φήμες που θέλουν η διαφωνία τους να εξελίχθηκε σε σωματική βία, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως στην τελευταία σεζόν της Abby στο show, οι δύο ηθοποιοί δεν μοιράστηκαν ούτε μία σκηνή μαζί.

Grey’s Anatomy: Shonda Rhimes και Katherine Heigl

Η Shonda Rhimes είναι γνωστή για το ότι «σκοτώνει» τους χαρακτήρες ηθοποιών που δεν συμπαθεί για να βγουν από τις σειρές της. Επίσης γνωστό είναι ότι η Katherine Heigl δεν έφυγε και με τις καλύτερες ευχές από το show. Μπορεί να μην πέθανε η τηλεοπτική Izzy, αλλά απομακρύνθηκε από το σενάριο της σειράς και η Rhimes τόνισε ότι δεν θα την ξαναδούμε στο Grey’s Anatomy, καθώς δεν δέχεται τις ανοησίες και τους αγενείς ανθρώπους υποδεικνύοντας την Katherine Heigl.