Ο κορονοϊός έχει πλήξει τον καλλιτεχνικό χώρο και με την άρση των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά, οι θεατρικές παραστάσεις έκαναν δειλά-δειλά την εμφάνιση τους.

Με αφορμή μια νέα θεατρική παράσταση, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Αποστολάκης και ο Γιάννης Δρακόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους αλλά και το χιούμορ τους.

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα των ηθοποιών ονομάζεται «Ένα μωρό για τρεις»  και πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία. Στο πλευρό των τριών πρωταγωνιστούν θα βρεθούν οι Φωτεινή Αθερίδου, Κώστας Φαλελάκης, Έφη Σταυροπούλου, Μαρία Βασιλάτου και Θέμις Μαρσέλλου.

Η υπόθεση της κωμωδίας «Ένα μωρό για τρεις»

Τρεις συγκάτοικοι και ορκισμένοι εργένηδες, ζουν την πολυτάραχη ζωή τους σε ένα διαμέρισμα του Παρισιού. Το μόνο που τους απασχολεί είναι τα πάρτι και οι γυναίκες.

Η ιστορία ξεκινάει σε ένα πάρτι, όταν ένας φίλος του Τζακ του ζητά μια χάρη. Να παραλάβει εκ μέρους του ένα πολύ σημαντικό πακέτο, όσο ο ίδιος θα λείπει σε ταξίδι. Ο Τζακ φυσικά δέχεται και μιας και ο ίδιος θα λείπει για τρεις εβδομάδες στην Ιαπωνία,  ενημερώνει με τη σειρά του, τους συγκατοίκους του, τον Πήτερ και τον Μάικλ, να το παραλάβουν.

Η επόμενη μέρα τους επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, μόλις βρίσκουν στην πόρτα του σπιτιού τους, ένα μωρό κι ένα σημείωμα…Νομίζοντας ότι πρόκειται για το «πακέτο» που περίμεναν, το παίρνουν η ανέμελη και εργένικη ζωή τους αλλάζει για πάντα!