Δύο βδομάδες νωρίτερα, σε σχέση με ό,τι λέγονταν το προηγούμενο διάστημα, άνοιξαν τελικά τα Εμπορικά Κέντρα. Ευχάριστη έκπληξη για το καταναλωτικό κοινό, ευχάριστη πίεση για τους υπεύθυνους σε αυτά που έπρεπε να προλάβουν να συμπτύξουν τον χρόνο προετοιμασίας προκειμένου η Δευτέρα που μας πέρασε να βρει τους χώρους έτοιμους και ασφαλείς για τους καταναλωτές.

Τα πρώτα μηνύματα, για κάποια τουλάχιστον από τα εμπορικά της πρωτεύουσας, είν αι θετικά. Τόσο σε ό,τι αφορά στην κίνηση του κόσμου, όσο και στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας. Στους πρώτους κερδισμένους, μεταξύ άλλων, φαίνεται να είναι και το AVENUE που όντας το εμπορικό κέντρο με τη μεγαλύτερη παρουσία, διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του, έχει εμπειρία από τις διακυμάνσεις της αγοράς διαχρονικά.

Το συγκεκριμένο ίσως να το βοήθησε το γεγονός ότι με την Υπεραγορά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και το φαρμακείο σε σταθερή λειτουργία και εν μέσω lockdown, διατήρησε το κοινό του (στην ουσία δεν σταμάτησε ποτέ το προηγούμενο διάστημα να λειτουργεί,) που ήταν έτοιμο και με χαρά υποδέχτηκε το άνοιγμα και των υπολοίπων καταστημάτων. Η επάνοδος έτσι στην κανονικότητα ήταν ευκολότερη και ταχύτερη.