Με επιτυχία προχωρά η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής του Sfera 102,2 ζωντανά από το κέντρο της Κηφισιάς. Πλούσιο και με πλήθος καλεσμένων ήταν το πρόγραμμα της Τρίτης.

Ο διαχρονικός Λάκης Παπαδόπουλος είπε τη δική του καλημέρα στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής παρέα με τη Γιώτα Τσιμπρικίδου και έκανε ιδιαίτερες μουσικές επιλογές. Η συνέχεια είχε Δήμο Αναστασιάδη σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού.

Αμέσως μετά η Γιώτα Τσιμπρικίδου υποδέχθηκε τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη στο νεανικό κοινό, το STAN,στο studioτου Sfera 102.2 στο κέντρο της Κηφισιάς.

Εντυπωσιακή η Κατερίνα Στικούδη έκανε εκπομπή μαζί με την Ελένη Κολοκοτρώνη, ενώ η συνέχεια στη γιορτή του ραδιοφώνου είχε τους KnockOut.

Στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής βρέθηκε και η Αγγελική Ηλιάδη που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τα αγαπημένα της ελληνικά τραγούδια. Στην παρέα του Sfera 102,2 προστέθηκε ο μοναδικός Αντύπας, αγκάλιασε την Αγγελική και παρουσίασε την δική του εκπομπή.

Το απόγευμα, ξεκίνησε ένα ξεχωριστό Xmass afternoon party, όποτε ο Sfera 102,2 γιόρτασε μαζί με καλλιτέχνες, συνεργάτες, διάσημους φίλους και όλον τον κόσμο που βρέθηκε στο κέντρο Κηφισιάς.

Στις 5 το απόγευμα ο ξεχωριστός Γιώργος Μαζωνάκης συγκέντρωσε όλα τα φλας παρέα με το Valentino. Όσο ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Βέρτης και ο Κων/νος Αργυρός έκαναν τις μουσικές επιλογές τους στο studio, οι καλεσμένοι του πρώτου ραδιοφώνου της Αθήνας αντάλλαξαν ευχές για τις φετινές γιορτές!

Παρών ήταν ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Χιωτάκης τον οποίον υποδέχθηκε ο Χάρης Πολίτης, καθώς και οι ηθοποιοί Κώστας Σπυρόπουλος, Σπύρος Πούλης, Μάνος Ιωάννου και Χάρης Γρηγορόπουλο!

Στο κέντρο της Κηφισιάς βρέθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, από το πρώτο ραδιοφωνικό πρωινό της Αθήνας – Sfera 102.2 – μαζί με την Κατερίνα Κόκλα!

Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή: Νίκος Βέρτης – Ναταλία Γερμανού – Βασίλης Δρυμούσης. Μια χορταστική εκπομπή, με τον περισσότερο κόσμο μέσα στο studio. Στο πρώτο ραδιόφωνο της Αθήνας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με το studio να παραμένει ασφυκτικά γεμάτο!

Και o Γιώργος Γιαννιάς βρέθηκε στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής, μαζί με το Δημήτρη Σαράντο και τραγουδώντας acapella κάποιες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες!

Στις 9 το βράδυ στο Sfera 102,2 βρέθηκε ο Χρήστος Χολίδης, ενώ η Τρίτη της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής έκλεισε η Φανή Αβραμίδου!

Η γιορτή του ραδιοφώνου συνεχίζεται…