Το Carroten, το Νο.1 αντιηλιακό στην Ελλάδα που είναι και ελληνικό, έδωσε το δικό του δυναμικό «παρών» στον προαύλιο χώρο του γηπέδου Tae Kwon Do το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου κατά την διάρκεια του VMA PRESHOW.

Με ένα περίπτερο που μετατράπηκε σε μία μικρή παραλία, Carroten boys & girls με μαγιό, photobooth με μοναδικά Carroten props αλλά και videobooth που μπορούσε το κοινό να μαγνητοσκοπήσει το δικό του video με πρωταγωνιστή το ίδιο και το καλοκαίρι, κέρδισε τις εντυπώσεις & τα βλέμματα των χιλιάδων θεατών που κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα τον χώρο! Τα Carroten boys & girls μοίρασαν δείγματα από το νέο Carroten Milk Ultra Light SPF 25 & το αγαπημένο Carroten Oil Sunsations για φυσικό μαύρισμα και σίγουρη προστασία.

Η δυναμική παρουσία όμως του Carroten συνεχίστηκε και on stage των Mad VMA 2013 by Vodafone καθώς η Demy, ο Alex Leon & ο Epsilon παρουσίασαν με άκρως καλοκαιρινή διάθεση μία διαφορετική version του Carroten Hit του φετινού καλοκαιριού «The Sun» παρέα με τους Jesus Cutino & Calles de Cuba.