Ναι, ναι ναι καλά το καταλάβατε. H Αθήνα αποκτά επιτέλους το δικό της Comedy Club. Ένα αληθινό, γνήσιο Comedy Club που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα comedy clubs του εξωτερικού.

Το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ θα ανοίξει τις πόρτες του αρχές Οκτωβρίου. Βρίσκεται στο παλιό OΞΥΓΟΝΟ Live στο Κουκάκι (Κορυζή 4, Αθήνα), έχει ανακαινιστεί πλήρως και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις της κωμωδίας και του stand up μέσα από ένα all star roster ελλήνων κωμικών.

Του νέου εγχειρήματος ηγείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες κωμικούς της σύγχρονης γενιάς, ο Κώστας Μαλιάτσης. Ο Κώστας οραματίστηκε την ύπαρξη ενός αυθεντικού Comedy Club για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια, και μαζί με τον Κυριάκο Μπαλάσκα (ναι, ο ιδιοκτήτης του Darkside Tattoo Society) αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν το πρότζεκτ του ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ μαζί με μία διαφορετική από όλες τις άλλες ομάδα (μεταξύ αυτών και η Λυδία Παπαϊωάννου με την Athens Coconut).

Στόχος είναι, η σκηνή του μαγαζιού να φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους Έλληνες κωμικούς της σύγχρονης γενιάς, αλλά και να δώσει το βήμα σε πολλά ανεξερεύνητα νέα ταλέντα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην τέχνη του stand up.

Γι’ αυτό το λόγο το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ έχει αναδιαμορφωθεί σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές ΑΜΕΑ προδιαγραφές, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ταλέντο τους και να ανέβουν στη σκηνή χωρίς καμία δυσκολία, χωρίς καμία διάκριση.

Το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα. Τις Τρίτες θα έχει karaoke και lip sync battle βραδιές, ενώ Τετάρτη με Κυριακή θα παίζουν παραστάσεις stand up comedy με εναλλαγή των καλύτερων ελλήνων κωμικών (και open mic σταδιακά). Οι Δευτέρες θα ανήκουν σε special acts και events που θα ανακοινώνονται ξεχωριστά.

Το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ είναι πολλά παραπάνω από ένα μαγαζί. Είναι μία διαφορετική ιδέα, μία ξεχωριστή οντότητα, ένα ολοκληρωμένο πρότζεκτ με δικό του κανάλι στο YouTube ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club (μέσα από το οποίο θα παράγεται μοναδικό πρωτότυπο κωμικό περιεχόμενο) και ένα τρελό cast ανθρώπων που θα δουλεύουν γι’ αυτό.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης του ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ είτε στη σελίδα του στο instagram @losantzele, είτε εδώ και θα καταλάβετε. Άλλωστε το ότι το video έχει ξεπεράσει τα 100.000 views μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, ενώ τα accounts του καναλιού σε όλα τα social media έχουν καταγράψει χιλιάδες followers και subscribers μέσα σε λίγες μόνο ώρες τα λέει όλα.

Το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ μπορεί να μην έχει ανοίξει ακόμα, έχει ήδη όμως γίνει το νέο αγαπημένο μας στέκι.

Subscribe στο κανάλι του ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club και στα social media του μαγαζιού ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τις ανακοινώσεις της εβδομάδας και να βλέπετε τα videos του καναλιού.

Πληροφορίες:

Site: www.comedyclub.gr

ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club

 

losantzele

 

Λοσάντζελε

 

Διεύθυνση: Κορυζή 4, Κουκάκι