Μπορεί να είναι πλέον 71 ετών, αλλά η δημιουργική του διάθεση ξεχειλίζει. Άλλες φορές πετυχημένα, άλλες φορές όχι και τόσο, ο Μπίλι Κρίσταλ συνεχίζει να δημιουργεί στον τομέα που γνωρίζει καλύτερα: την κωμωδία.

Αυτήν τη φορά σκηνοθετεί και συνυπογράφει το σενάριο της ταινίας «Here Today», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Τίφανι Χάντις.

Στη δημιουργία της Astute Films, σύμφωνα με το THR και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τσάρλι Μπερνς (Κρίσταλ), ένας συγγραφέας κωμωδιών με μεγάλη πείρα που σιγά – σιγά χάνει την αντίληψη της πραγματικότητας, γίνεται φίλος με μια ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια της Νέας Υόρκης, την Έμα Πέιτζ (Χάντις). Μια απίθανη φιλία γεννιέται, επανακαθορίζει το χάσμα γενεών και επαναπροσδιορίζει την έννοια της αγάπης και της εμπιστοσύνης.

Ο 71χρονος γράφει το σενάριο μαζί με τον βραβευμένο με Emmy, Άλαν Ζβάιμπελ, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο «Saturday Night Live», με βάση την ταινία μικρού μήκους του δεύτερου, The Prize.

Οι Κρίσταλ, Χάντις και Ζβάιμπελ θα είναι παραγωγοί, μαζί με τον Φρεντ Μπερνστάιν και την Ντομινίκ Τέλσον. «Η συγγραφή του σεναρίου με τον Άλαν ήταν διασκέδαση και είναι φανταστικό που συμπρωταγωνιστώ με την Τίφανι. Είναι απίστευτα αστεία και ειλικρινά ανθρώπινη ταυτόχρονα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εξερευνήσουμε όλες τις πιθανότητες μαζί», τόνισε ο Νεοϋορκέζος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«H Astute Films είναι ενθουσιασμένη που θα φέρει μαζί δύο εμβληματικά κωμικά ταλέντα στην οθόνη. Το διαχρονικό τους χιούμορ θα φέρει γνήσιο γέλιο σε μια ταινία που θα έχει απήχηση σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο και θα γεφυρώσει τα κενά μεταξύ όλων των ηλικιακών ομάδων», ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας, Φρεντ Μπέρνσταϊν