Από την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη, μέχρι τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη ανακαλύψτε στέκια που ενδείκνυνται για τις καλοκαιρινές εξόδους με την παρέα.

Με τραπέζια σε όμορφες αυλές, πεζόδρομους και πλατείες ή με θέα θάλασσα, οι προτάσεις που ακολουθούν θα σας χαλαρώσουν και θα σας αναζωογονήσουν με έναν παγωμένο και απολαυστικό καφέ.

Momo

Το κυριακάτικο brunch του Momo θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέφετε όλο και πιο συχνά στην Καλλιθέα (Σαπφούς 95, Πλατεία Κύπρου). Από αφράτα pancakes και αυγά ποσέ μέχρι λαχταριστά burgers και melt sandwiches, όλα τα πιάτα του μενού θα σας αφήσουν χορτάτους και γευστικά υπερ-καλυμμένους.

Στο Momo θα απολαύσετε επίσης καλό καφέ και υπέροχα cocktails, ενώ δυνατό χαρτί του αποτελούν οι γλυκές λιχουδιές. Highlight, ο όμορφος κήπος του, μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης στην καρδιά της Καλλιθέας.

Family

Η αίσθηση που δημιουργείται μόλις περάσετε το κατώφλι του Family, στην κεντρική πλατεία της Βούλας (Βασιλέως Παύλου 74), είναι άκρως οικεία και… οικογενειακή, όπως ακριβώς υποδηλώνει και το όνομά του.

Το Family αποτελεί ιδανική all day επιλογή για χαλάρωση με αρωματικό καφέ και πλούσιο πρωινό και brunch, γευστικές δημιουργίες της διεθνούς κουζίνας, αλλά και προσεγμένα cocktails το βράδυ. Στα συν, η πίσω «κρυφή» αυλή και ο μεγάλος εξωτερικός χώρος στην πλακόστρωτη πλατεία.

Balux

Πρωτοποριακό cοncept, υπέροχο ντιζάιν και ποιότητα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Balux The House Project στη Γλυφάδα, καθιστώντας το τον καταλληλότερο χώρο, κάθε φορά που θέλουμε να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας, ταυτόχρονα, την άπλετη θέα στη θάλασσα.

Το ντιζαϊνάτο «σπίτι» στη θάλασσα, λοιπόν, ανοιχτό σε όλο τον κόσμο και έτοιμο για φωτογράφιση σε περιοδικό, αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, με τη νόστιμη κουζίνα, την ποικιλία ροφημάτων και το πρωτότυπο περιβάλλον να το καθιστούν μοναδική πρόταση διασκέδασης.

Rumors

Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο καθιερωμένα στέκια στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Ποσειδώνος 17), που αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για τους λάτρεις των νοτίων προαστίων. Ό,τι ώρα και να το επισκεφτείτε θα το βρείτε γεμάτο, καθώς εκτός από φιλικό περιβάλλον και cozy ατμόσφαιρα προσφέρει και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Άρωμα Πλατείας

Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα και δημοφιλή στέκια της περιοχής. Αποτελεί καθημερινό σημείο συνάντησης, τόσο για καφέ όσο και για ποτό. Χωρίζεται σε δύο χώρους, μπαρ και καφέ οι οποίοι καθημερινά είναι γεμάτοι με κόσμο.