Οι λάτρεις των καλοκαιρινών βραδιών και των εξόδων κάτω από τον έναστρο ουρανό που θέλετε να απαρνηθείτε για λίγο το κέντρο και να αλλάξετε παραστάσεις μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις ταράτσες που ακολουθούν στα προάστια της πόλης.

Στέκια διάσημα για την περιοχή όπου εντοπίζονται, ξέρουν πώς να σας κάνουν να περάσετε καλά και να σας πείσουν να τα καθιερώσετε σε αγαπημένα σημεία αναφοράς σας.

Manor House

Συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και φημισμένα στέκια του Περιστερίου (Αιμιλίου Βεάκη 36). Διαθέτει έναν πολύ προσεγμένο χώρο, ο οποίος γίνεται αμέσως στέκι, ενώ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στην ταράτσα του (η μοναδική στην περιοχή) επικρατεί το αδιαχώρητο. Το Manor House με retro- vintage αισθητική σερβίρει ποιοτικό καφέ και εξαιρετικά cocktails, στα οποία και δίνει ιδιαίτερη έμφαση.

Balzac Inner Pleasure

To Balzac Inner Pleasure σας υποδέχεται σε ένα υπέροχο διακοσμητικά περιβάλλον όλες τις ώρες της ημέρας στην Πετρούπολη (Κάσσου 11)! Από νωρίς το πρωί, για να απολαύσετε τον καφέ σας, χαλαρώνοντας στους αναπαυτικούς καναπέδες και στις cosy γωνιές του εσωτερικού του χώρου. Το μεσημέρι για brunch και νόστιμες γευστικές προτάσεις και το βράδυ για ποτάκι ή cocktails στην ταράτσα του (ανοίγει μετά τις 21.00).

Big Mouth

Το all day στέκι στο Χαλάνδρι (Γυφτοπούλου 8) διαθέτει δύο ορόφους και μια ταράτσα, η οποία κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αποτελεί το talk of the town στην περιοχή. Το Big Mouth λειτουργεί από το πρωί σερβίροντας παγωμένο καφέ και πλούσιο πρωινό, ενώ το βράδυ την σκυτάλη παίρνουν τα εμπνευσμένα cocktails συνοδεία soul, afro και funk μουσικών.

Scherzo Summer Lounge

Το πιο καλοκαιρινό σημείο της πρωτεύουσας βρίσκεται στο λόφο του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη και ακούει στο όνομα Scherzo. Η μόνη διαφορά σε σχέση με ένα κυκλαδονήσι είναι ότι από εδώ αντικρίζεις την απεραντοσύνη της Αθήνας και όχι του Αιγαίου.

Πλακόστρωτο κυκλαδίτικου στυλ, ασβεστωμένα τοιχάκια, χτιστά καναπεδάκια με γαλάζια μαξιλάρια, ατμοσφαιρικός φωτισμός, δροσιά, χαλαρωτικές μουσικές σε μια ταράτσαε με όλη την Αθήνα στα… πόδια σας! Τις βραδιές σας στο Scherzo «ντύνουν» μουσικά lounge και jazz ρυθμοί, ενώ δεν λείπουν τα hits της εποχής που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση.