Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ, η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram το δικό της μήνυμα. Η τραγουδίστρια που έφερε το 2005 την πρώτη νίκη για την Ελλάδα στο θεσμό της Eurovision με το «My number one», δεν κρύβει ότι σε αυτόν τον διαγωνισμό έχει τις δικές της αδυναμίες.

Και δεν είναι άλλες, από την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα, αλλά και τον εκπρόσωπο της Σουηδίας John Lundvick. Επίσης, δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές της για καλή επιτυχία σε Έλληνες φίλους της και συνεργάτες, που φέτος συνεργάζονται με άλλες χώρες, όπως ο Φωκάς Ευαγγελινός που υπογράφει τη χορογραφία της Ισπανίας και της Ρωσίας. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια στο μήνυμα της που συνόδευσε τη φωτογραφία, τονίζει πως η Ευρώπη είναι το σπίτι μας.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Eurovision 2019!!! As I said 2005, Europe is our home!! May the best song win ✌ Though I cannot hide my weakness for my home countries and beloved friends representing other countries… ???? Good luck to my beloved @officialtamta and @katerineduska from Cyprus and Greece ????????????????, to @johnlundvik from Sweden ????????, to @alexpmusic_ with his #replay from Cyprus as well ????????, to @fokasevagelinos (Spain ???????? and Russia ????????), to @lazarevsergey, @dimitriskontopoulos, @iliaskokotos, @fkirkorov (Russia ????????) to @alxpanayi (Russia ???????? and Azerbaijan ????????) and to @serhathpo & @nick_marianos (San Marino ???????? )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις