Το τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών των Marvel Studios, μετά από 22 ταινίες γράφεται αυτές τις μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες, μην αφήνοντας «χώρο» για άλλες πρεμιέρες.

Ωστόσο, την Κυριακή του Πάσχα ένας μικρός γάτος μπαίνει σε περιπέτειες σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων για τη σημασία της οικογένειας.

Εκδικητές: H Τελευταία Πράξη (Avengers: Endgame)

Αμερικάνικη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, 182′

Σκηνοθεσία: Anthony & Joe Russo

Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow, Jon Favreau, Benedict Wong, Tessa Thompson, Josh Brolin

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών των Marvel Studios, μετά από 22 ταινίες.

Οι Εκδικητές έχουν ηττηθεί από τον Θάνος, που αφού απέκτησε τους έξι Λίθους της Αιωνιότητας, ολοκλήρωσε το διεστραμμένο του σχέδιο και εξαφάνισε τον μισό ανθρώπινο πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων πολλών Εκδικητών. Οι εναπομείναντες Εκδικητές αντιμετωπίζουν την πιο μεγάλη πρόκληση τους μέχρι σήμερα. Πρέπει να βρουν τη δύναμη να νικήσουν τον Θάνος μια για πάντα.

Ο Γάτος ο Φευγάτος (Cats and Peachtopia)

Κινούμενα σχέδια, 105′

Σκηνοθεσία: Γκάρι Γουάνγκ

Ακούγονται οι φωνές των: Ινώ Στεφανή, Γιώργου Σκούφη, Χρήστου Θάνου, Νίκου Παπαδόπουλου, Ηρώς Μπέζου, Ντίνου Σούτη, Νίκου Νίκα, Σοφίας Καψαμπέλη, Θανάση Κουρλαμπά

Ο Φευγάτος, ένας μικρός γάτος που έχει βαρεθεί να περνάει όλη του τη ζωή κλεισμένος στο διαμέρισμα όπου γεννήθηκε, θέλει να ζήσει ελεύθερος στον αληθινό κόσμο! Ο πατέρας του, ο Παντόφλας, έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Μια μέρα, ο Φευγάτος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του για να ανακαλύψει τη «Γατοπία» έναν κόσμο μυθικό, κρυμμένο στον πυθμένα μιας λίμνης! Ένα ταξίδι συναρπαστικό αλλά κι επικίνδυνο ξεκινά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πατέρα του που θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σώσει τον μονάκριβο γιο του!