Έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα «Hi 5». Η Μαρλέν Αγγελίδη όμως, μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά όπως λέει στη συνέντευξή της στο newsbeast.gr.

«Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της δισκογραφίας θεωρούν ότι έχεις καταφέρει αυτό που μπορείς. Δεν μπορούσαν να σκεφτούν ότι ένας άνθρωπος έχει εφόδια για να εξελιχθεί. Εγώ όμως δεν το βάζω κάτω. Δεν μπορώ να αφήσω τη μουσική. Είναι μέρος της ζωής μου και είναι μέσα στο αίμα μου» αναφέρει η τραγουδίστρια. Η οποία μάλιστα την Πέμπτη θα συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό με το Ηνωμένο Βασίλειο ερμηνεύοντας το τραγούδι «Rejection (Set me free)».

«Αν και εκπροσωπώ την Αγγλία, νιώθω ότι διαγωνίζομαι και για την Ελλάδα και για την Κύπρο, δεδομένου ότι έχω τρεις υπηκοότητες. Το Eurovoice για μένα ήταν μια αυθόρμητη κίνηση, η οποία θεωρώ ότι μου βγήκε σε καλό».
Πάντως, η Μαρλέν Αγγελίδη μπορεί να έχει μπροστά της τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, αλλά σκέφτεται πιο πολύ το μέλλον της στο επάγγελμα.

«Συζητάω πολλά πράγματα αυτή την περίοδο. Θέλω να εμφανίζομαι σε κλαμπ, να κάνω live εμφανίσεις και να τραγουδάω ροκ. Σίγουρα θα κάνω διάφορα πράγματα σε Ελλάδα και Κύπρο γιατί μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά λόγω της συνεργασίας μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, δεν μπορούσα να τα κάνω».

Και θεωρεί ότι η συμμετοχή της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό θα της δώσει εφόδια για το μέλλον της στη μουσική.

«Θέλω να προχωράω μπροστά αλλά μερικές φορές πρέπει να κοιτάμε και προς τα πίσω για να μάθουμε πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι η συμμετοχή μου στο Eurovoice θα με βοηθήσει. Γιατί το θεωρώ, όπως το έχω δει και όπως το έχουν περιγράψει, ότι είναι ένας διαγωνισμός για τους ολοκληρωμένους καλλιτέχνες. Δηλαδή αυτούς που γράφουν τα τραγούδια τους και τα παρουσιάζουν οι ίδιοι. Νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία».