Πιο όμορφο από ποτέ, το κέντρο της Αθήνας με την εορταστική ατμόσφαιρα μοιάζει ιδανικός προορισμός για μια εξόρμηση στην καρδιά της πόλης.

Οι δρόμοι και οι πλατείες της γεμίζουν μουσικές και αρώματα που προδιαθέτουν για ευχάριστες και αναζωογονητικές στιγμές μακριά από την καθημερινότητα.

Γαργαλιστικές μυρωδιές και νόστιμες προτάσεις στην Πλατεία Κοτζιά

Οι γιορτινές ημέρες στην πόλη αποκτούν ακόμη περισσότερη νοστιμιά με την διοργάνωση του 4ου Athens Food Market- Christmas Edition 2018.

Οι δύο τελευταίες ημέρες του food market είναι γεμάτες με γαργαλιστικές μυρωδιές, όπου funky καντίνες- εστιατόρια και pop up στέκια δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν «στο πόδι» εξαιρετικές γεύσεις από δημοφιλούς σεφ. Και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές.

Live μουσική στο κέντρο της πόλης

Η Αθήνα γιορτάζει και το αποδεικνύει καθημερινά με την πληθώρα εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε κεντρικά σημεία της. Στην Πλατεία Συντάγματος, λοιπόν, από τις 12.00-20.00 θα λάβει χώρα η μουσική διοργάνωση «Glass House Project “We Play your wish!”», με ραδιοφωνικούς παραγωγούς να δίνουν το παρών ώστε να στηρίξουν το έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης δήμου Αθηναίων.

Την ίδια ώρα στην Πλατεία Κολωνακίου η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας θα σας ταξιδέψει με χριστουγεννιάτικα ακούσματα, ενώ στον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου το μουσικό σύνολο Jazz Octet της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών γεμίζει την ατμόσφαιρα με swing, latin και αφροαμερικάνικες μελωδίες.

Το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο πάρκο

Από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία στο κέντρο της πόλης την εορταστική περίοδο, το Christmas Factory στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, καλεί κάθε χρόνο μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη μαγεία των Χριστουγέννων και να ζήσουν το χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Η θεματική της φετινής χρονιάς είναι «Η Επέλαση των Ξωτικών», με τα αμέτρητα ξωτικά του Άι- Βασίλη να βάζουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, να χορεύουν και να τραγουδούν, να σκαρφαλώνουν στο μαγικό δέντρο και να κάνουν καρουζέλ.