Χριστούγεννα με λάμψη στην Grecotel

Απολαύστε μαζί με τους αγαπημένους σας μοναδικές γιορτές σε Αθήνα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
17:40
26/11/2018
Χριστούγεννα με λάμψη στην Grecotel
loading

Η μαγεία των γιορτών και η λάμψη των Χριστουγέννων πρέπει να μοιράζονται! Απολαύστε μαζί με τους αγαπημένους σας μοναδικές στιγμές που θα σας συναρπάσουν, στο περιβάλλον απόλυτης πολυτέλειας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Grecotel.

Το Pallas Athena, το Larissa Imperial και το Astir*Egnatia Alexandroupolis θα φορέσουν τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν όλους τους επισκέπτες, προσφέροντας εξαιρετικές εορταστικές εμπειρίες και αξέχαστες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, σε μικρούς και μεγάλους σε Αθήνα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη.

Pallas Athena

Μοναδικά εορταστικά πακέτα, φτιαγμένα μόνο για εσάς, διαθέτουν εξαιρετικές επιλογές για κάθε γούστο.

Μοναδικές προσφορές, γαστρονομικές προτάσεις που θα σας συναρπάσουν, εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης, και πολλές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους, με την υπογραφή της Grecotel μετατρέπουν τις ημέρες των γιορτών σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Στην  Grecotel σας περιμένουν οι πιο ευφάνταστες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους,  ζεστές και χαρούμενες λαμπερές στιγμές, που συμπληρώνονται από την ξεχωριστή φιλοξενία, το θερμό χαμόγελο και την ιδιαίτερη φροντίδα  που μόνο οι άνθρωποι της Grecotel μπορούν να σας προσφέρουν.

Larissa Imperial

Ενημερωθείτε σήμερα για τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές και τα εορταστικά πακέτα διαμονής των ξενοδοχείων μας στην Αθήνα, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη.

Το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel εξυπηρετεί  το κοινό με την παροχή πληροφοριών για τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα, τα πακέτα προσφορών, συνεργασίες με τράπεζες, τουριστικά γραφεία, καθώς και τη δυνατότητα κρατήσεων στο: 2107280404.

Astir Egnatia Alexandroupolis

grecotelpallasathena.com - larissaimperial.com - astiregnatia.com

grecotel.com

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει