Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Fine Drinking στο 13ο Cellier Wine Fair

Μια μαγευτική οινική εμπειρία στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση κρασιού την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Hilton


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
13:17
11/10/2018
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Fine Drinking στο 13ο Cellier Wine Fair
loading

Έχετε αναρωτηθεί πως ένας τόπος επηρεάζει την εκάστοτε ποικιλία σταφυλιού; Ή τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της οινοποίησης και της απόσταξης;

Το πώς μπορεί ένα κρασί να θεωρηθεί vegan ή τι είναι οι βιοδυναμικές καλλιέργειες κρασιού που ακούμε όλο και πιο συχνά;

Αυτές και άλλες αμέτρητες απορίες μπορείτε να θέσετε στους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση κρασιού, αποσταγμάτων και όχι μόνο, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Hilton την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Τα Cellier γιορτάζουν τα 80 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας στην αγορά του κρασιού και των αποσταγμάτων και σας προσκαλούν να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του Fine Drinking, στο 13ο Cellier Wine Fair.

Δοκιμάστε σπάνιες φιάλες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα. Η μαγευτική εμπειρία έρχεται να ολοκληρωθεί με τα πρωτότυπα workshops που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Αναζητήστε και απολαύστε τη γευστική αρμονία, αφεθείτε στις οσμές, δοκιμάστε αμέτρητα προϊόντα, υπό τις νότες της μουσικής και αποκτήστε τα σε προνομιακές τιμές.

Ακολουθήστε την εκδήλωση Cellier Wine Fair στο facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις εκπλήξεις που τα Cellier σας επιφυλάσσουν.

Εξασφαλίστε άμεσα το εισιτήριο σας, ηλεκτρονικά στο cellier.gr ή από τα ταμεία της έκθεσης. Το 13ο Cellier Wine Fair θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens, αίθουσα Τερψιχόρη.

Πληροφορίες

Προπώληση εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ στο e-shop cellier.gr.

Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ, (είσοδος επαγγελματιών του κλάδου, ελεύθερη).

Facebook event: 13th Cellier Wine Fair

Επίσημο hashtag: #CellierWineFair

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει