Ο απόλυτος καλοκαιρινός πειρασμός, το Cheesecake, σας περιμένει αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα καταστήματα Starbucks, στο ποτήρι σας με τρεις νέες γεύσεις Cheesecake Frappuccino®.

Το κάθε ρόφημα συνδυάζει μοναδικές γεύσεις φρούτων, καραμέλας και σοκολάτας, προσφέροντας μια ευχάριστη απόδραση από τα συνηθισμένα, που θα σας ξεδιψάσει και θα σας ταξιδέψει σε παραδεισένιες απολαυστικές τοποθεσίες!

Απολαυστικά και αναζωογονητικά, τα νέα  Cheesecake Frappuccino® σας προσκαλούν να αποδράσετε νοερά σε δροσερούς καλοκαιρινούς προορισμούς από την πρώτη έως την τελευταία γουλιά!

Blueberry Cheesecake Frappuccino®: Το κλασσικό αγαπημένο γλυκό σε μια νέα εκδοχή έτοιμο να το γευτείτε στο ποτήρι σας!

Φρουτένιο Cheesecake Frappuccino® με  ζουμερά μύρτιλα (blueberry) σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πλούσια γαρνιτούρα με σαντιγί και τραγανά τρίμματα μπισκότου για ένα απολαυστικό καλοκαιρινό ρόφημα χωρίς καφέ.  Ο απόλυτος μωβ καλοκαιρινός πειρασμός  σας περιμένει!

Caramel Cheesecake Frappuccino®: Η απόλυτη αποθέωση της καραμέλας!

Caramel Cheesecake Frappuccino® με χυμώδης σως καραμέλας, γαρνιρισμένο με σαντιγί και τραγανά τρίμματα μπισκότου, μέσα σε καραμελωμένο ποτήρι για την απόλυτη καραμελένια έκρηξη στο ποτήρι σας. Οι λάτρεις της καραμέλας θα το ερωτευθούν, χωρίς καμία αμφιβολία!

Mocha Cheesecake Frappuccino®: Cheesecake και Σοκολάτα; Τώρα οι καλύτεροι φίλοι!

Mocha Cheesecake Frappuccino® με λαχταριστή σκούρα σοκολάτα με κορύφωση την γαρνιτούρα με σαντιγί και τραγανά τρίμματα μπισκότου.  Η νέα απόλυτη σοκολατένια επιλογή που σίγουρα θα ξετρελάνει όλους όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σοκολάτα.

Έντονη εμπειρία καφέ με άρωμα… Κολομβίας

Οι λάτρεις του καφέ έχουν τη δυνατότητα αυτή την περίοδο να επιλέξουν τον μονοποικιλιακό καφέ  Colombia Nariño Supremo ως δεύτερη επιλογή espresso για όλα τα ροφήματά τους στα καταστήματα. Ο εκλεπτυσμένος αυτός καφές αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 2.000 μέτρων στην ηφαιστειογενή περιοχή και βουνό του Nariño που αποτελεί την τέλεια πηγή για έναν σύνθετο και συνάμα κομψό σε γεύση καφέ με μέτριο σώμα και ζουμερή οξύτητα. Διακρίνεται για τις νότες γλυκόπικρης σοκολάτας, αρωματικών βοτάνων και καρυδιών.

Τριήμερος Εορτασμός Φιλίας 1+1

Τα Starbucks σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους και με τους αγαπημένους σας φίλους την «Ημέρα Φιλίας» από τις 28/7 έως και τις 30/7 . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε από ένα κατάστημα Starbucks μαζί με τους φίλους σας για να απολαύσετε 1+1 ρόφημα της επιλογής σας  σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε.

Αφεθείτε και βιώστε μια μοναδική εμπειρία δροσιάς και αναζωογόνησης κάθε φορά που επισκέπτεστε ένα κατάστημα Starbucks. Οι έμπειροι baristas μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν και να σας ξεδιψάσουν με τα χειροποίητα ροφήματα και καφέδες, φτιαγμένα όπως ακριβώς τα θέλετε, στα δικά σας γευστικά… μέτρα και προτιμήσεις.

Βουτήξτε στην απόλυτη δροσιά και λαχταριστές γεύσεις του καλοκαιριού στα Starbucks!