Το Meet Market επιστρέφει δυναμικά για μια ξεχωριστή καλοκαιρινή έκδοση, δίνοντας τον πρώτο ρόλο στις νέες ιδέες και ενθαρρύνοντας το επιχειρηματικό πνεύμα!

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Πάνω από 125 καλλιτέχνες, ανάμεσα τους και 30 νέοι συμμετέχοντες, θα γεμίσουν τον εσωτερικό αλλά και τον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης με τις μοναδικές δημιουργίες τους! Όπως πάντα, θα υπάρχει ασταμάτητη μουσική από εγχώριους dj’s για να δίνουν τον ρυθμό…και φυσικά, δώρα για όλους όσους παίξουν το παιχνίδι στο κεντρικό ταμείο!

Οι διοργανωτές καλούν τους επισκέπτες σε ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο στην πόλη, για καλοκαιρινά ψώνια, μουσική, σεμινάριο, ή απλά, βόλτα!

Το Meet Market διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων από τις 15:00 έως τα μεσάνυχτα. Η είσοδος είναι ελεύθερη