H Cuervo ετοιμάζεται για να σας καλωσορίσει το Σάββατο 30 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στο Rockwave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας, παρέα με την πρόταση με την πιο δροσιστική γεύση, Cuervo Silver & Sprite!

Φέτος το καλοκαίρι «United, we Rock» παρέα με μία Cuervo Silver & Sprite επιλέγοντας τα αγαπημένα μας συγκροτήματα που θα ταρακουνήσουν το stage του TerraVibe park: The Locos, The Last Drive, Ozzy Osbourne & Friends, Machine Head, The Prodigy, Iggy and the Stooges, Everlast, GAD., Monovine, Paradise Lost, Nashville Pussy, NightsTalker και άλλα.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012, το Rockwave Festival υπόσχεται να μας κάνει να «λιώσουμε» στο χορό! Οι The Locos, είναι το «νέο αίμα» τουskapunk από την Ισπανία με το νέο album «Tiempos »!

Με επιρροές από τους Mano Negra, Mighty Mighty Busstones, Ranhid και φυσικά τους Ska-P. Oι The Locos επιλέγουν τη γρήγορη ska συνδυασμένη με punk σαν μουσική γλώσσα για να διαδώσουν τα μηνύματα τους. Την ίδια ημέρα θα απολαύσουμε τους: The Last Drive, το πιο θρυλικό ελληνικό rock‘n’roll συγκρότημα, τους εκρηκτικούς, σαρωτικούς και ηθικά επιλήψιμους Nasville Pussy και τους Nightstalker με το album «Superfreak».

Προχωράμε στη δεύτερη μέρα με πιο μέταλ διάθεση. Ετοιμαστείτε την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 για headbanging: Στη σκηνή θα υποδεχτούμε τους: Ozzy Osbourne & Friends. Οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν στο Rockwave είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Slash, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής του μπάντας, ZakkWylde και ο δικός μας GusG. Όπως δήλωσε και ο ίδιος πρόσφατα: «Για πρώτη φορά σε αυτές τις συναυλίες θα με συνοδεύσουν μουσικοί από όλα τα στάδια της καριέρας μου».

Στο ίδιο stage θα απολαύσουμε τους: Machine Head, τους αγαπημένους του goth metal Paradise Lost, με τον ολοκαίνουριο δίσκο τους «Tragic Idol», τους Unisonic, ειδικά αφιερωμένοι για τους οπαδούς της power metal και τέλος τους Planet Of Zeus και τους Lucky Funeral!

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012, τελευταία μέρα του Rockwave, θα ζήσουμε από κοντά και πάλι τους The Prodigy, αυτή τη φορά θα γιορτάσουμε μαζί τους τα 20 χρόνια του album «Experience» και θα απολαύσουμε τα -«Breathe», «VoodooPeople», «Poison», «Firestarter» και «SmackMyBitchUp» για ακόμη μία χρονιά! Την ίδια μέρα θα υποδεχτούμε τον θρυλικό Iggy Pop μαζί με τους Stooges, τον Everlast, τους G.A.D. με το αγαπημένο single «Your Lover Tonight» και το punk, dirtypop, grunge συγκρότημα Monovine.

Η Cuervo προσκαλεί και φέτος τους καταναλωτές να ζήσουν στιγμές έντονης διασκέδασης, δοκιμάζοντας την αναπάντεχα δροσιστική γεύση της Cuervo Silver & Sprite!

United We Rock! Και…φύγαμε!