Ένα ολοκληρωμένο κύκλο επιμορφωτικών workshops διοργανώνει για πρώτη στην Ελλάδα η εταιρεία Granikal, με τίτλο «Building the Flavors», με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών bartender. Πρόκειται για το χτίσιμο της πυραμίδας των γνώσεων του παγκόσμιου σύγχρονου bartending, που απαιτεί βαθιά γνώση, τεχνική και εμπειρία. Στα workshops, που ξεκινούν την Τετάρτη 7 Μαρτίου στην Αθήνα και θα διαρκέσουν έως το τέλος του μήνα, θα παρουσιαστούν όλες οι πτυχές της γνώσης που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος bartender, από τα βασικά στοιχεία της κάθε κατηγορίας μέχρι και τα πιο προχωρημένα. Κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόκειται να μοιραστούν τις γνώσεις, την εμπειρία και τις τεχνικές τους, αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια, γύρω από την έννοια της γεύσης, τα βασικά της κάθε κατηγορίας (αποστάγματα, λικέρ, bitters κλπ.) και τέλος τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τάσεις που μόνο οι ειδικοί γνωρίζουν. Η Granikal ως η κορυφαία boutique εταιρεία εισαγωγής και διανομής premium brands αποσταγμάτων αλλά και μη αλκοολικών και άλλων προϊόντων στην Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά την στρατηγική της εξωστρέφειας, δημιουργεί το concept της «Πυραμίδας της Γνώσης», το οποίο θα ενισχύεται στο μέλλον αλλά και θα «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα. Μέσα από το πλούσιο και premium πορτφόλιο των προϊόντων της, στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών του bar σε όλο το φάσμα της ελληνικής βιομηχανίας HO.RE.CA. Στην μεγάλη ενέργεια του «Building the Flavors», η Granikal θα διαθέσει ως άξονα των εκπαιδευτικών workshops τα premium προϊόντα της: Italicus, Bathtub Gin, That Boutique-yGin, Drapo Vermouth, Tuve Bitter, Tequila Arrete, Montelobos Mezcal, Ancho Reyes, El Dorado, Beartender της Dira, Three Cents. Το «Building the Flavors» ξεκινά την Τετάρτη 7 Μαρτίου με το ειδικευμένο σεμινάριο για τη νέα παγκόσμια τάση των premium aperitifs, με βασικό ομιλητή τον Ιταλό Luca Misaglia, Global Brand Ambassador του λικέρ Italicus, τον Θάνο Κιμπούρα Ambassador του Italicus στην Ελλάδα και bar manager του 42 the Bar και την Ηρώ Καλομοίρη του bar «A for Athens» νικήτρια του πανελλήνιου διαγωνισμού Italicus Cocktail Challenge. Ο Luca Misaglia θα είναι καλεσμένος του bar «A for Athens για μια βραδιά την Τρίτη 6/3, όπου μαζί με την Ηρώ Καλομοίρη, θα δημιουργήσουν εξαιρετικά aperitifs ξεδιπλώνοντας την μαγεία της γεύσης του Italicus.
Building the Flavors», η πυραμίδα της γνώσης του σύγχρονου bartending
Τα workshops ξεκινούν την Τετάρτη 7 Μαρτίου
