Το βραβευμένο εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν στην Αθήνα 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα. Το «Symposio at Ark» κάνει εκκίνηση στις 22 Φεβρουαρίου στις 20.30 με το εστιατόριο «Avli» που έρχεται από το Ρέθυμνο. Ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης μας φέρνει μία βαθιά νόστιμη παραδοσιακή κρητική κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές και μοντέρνα αντίληψη. chef Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από την Avli, γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του. YAN7768

Το μενού που θα απολαύσετε

Το καλωσόρισμα του σεφ  Πέτρες γραβιέρας με ελιά & Ραβιόλια ντομάτας (2 παρασκευές στο ίδιο πιάτο) Ορεκτικό

  • Αυγό ποσέ με εμουλσιόν χόρτων σε μπουγιόν ανθόγαλου ή
  • Ρολά μελιτζάνας γεμιστά με ξηρούς καρπούς και τυλιγμένα σε φύλλο από κανταΐφι, με μαρμελάδα ντομάτας (επιλογή ανάμεσα στα δύο)

Κυρίως

  • Ριζότο με χόντρο (σπασμένο σιτάρι), δημητριακά, κολοκυθάκι, μανιτάρι και θυμάρι ή
  • Φουριάρικο κατσικάκι ελεύθερης βοσκής μαγειρεμένο με μέλι και θυμάρι (επιλογή ανάμεσα στα δύο)

Επιδόρπιο

  • Γάστριν (Ζελέ παστέλι, παγωτό γάλα, τραγανό μέλι, κονσομέ πετιμέζι)

Τιμή: 38 ευρώ/ άτομο Πληροφορίες Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα Τηλ. 210 8948882 www.ark-glyfada.gr www.symposioatark.gr