Με αφορμή την Τσικνοπέμπτη, που βρίσκεται λίγες ώρες μακριά, εντοπίσαμε όλα τα νέα στέκια στην πόλη που επιβεβαιώνουν πως το κρέας είναι η μεγάλη τάση της φετινής σεζόν. Γράφει ο Μίλτος Μιχαλάς Σωστά ψημένες σπαλομπριζόλες, ζουμερά σουβλιστά, T-Bone που ψήνεται μπροστά στα μάτια σου και ταλιάτες με τα απαραίτητα συνοδευτικά, αλλά και gourmet… σουβλάκια και burgers γεμίζουν το τραπέζι με προτάσεις για κάθε γούστο. Αν λατρεύεις το καλό κρέας σε οποιαδήποτε εκδοχή του, αυτές είναι οι διευθύνσεις που πρέπει να βάλεις στην ατζέντα σου τώρα.
Bishop

De Sxara

Beef Briskers
