Καινοτομία από το Wine Station του Chocolat Royal

Αυτό το μήνα παρουσιάζει τη λίστα «Τριπλέτα Οίνων - Παιχνίδι γεύσης» που θα ενθουσιάσει όλους τους οινόφιλους


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
14:20
04/12/2017
Καινοτομία από το Wine Station του Chocolat Royal
loading

Το Wine Station του Chocolat Royal στο Θησείο αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κόσμο του κρασιού, καθώς διαθέτει στην κάβα του 120 επιλεγμένες ετικέτες, εκ των οποίων 36 προσφέρονται και σε ποτήρι.

wine_station1

Η επιλογή της λίστας έχει γίνει από τον wine manager Δημήτρη Σπυρόπουλο, με γνώμονα την ανάδειξη μικρών παραγωγών και τη γνωριμία τους με το ελληνικό κοινό.

Παράλληλα, αυτό το μήνα παρουσιάζεται μια καινοτομία που θα ενθουσιάσει  όλους τους οινόφιλους. Είναι η λίστα «Τριπλέτα Οίνων- Παιχνίδι γεύσης», που σε καλεί να ανακαλύψεις τρεις οίνους ταυτόχρονα σε ποτήρι των 75ml.

brunch_2

Ο χώρος του Wine Station είναι ξεκούραστος, χωρίς να βαραίνει το βλέμμα και σας προδιαθέτει να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με φόντο μόνο το κρασί. Η μουσική αποτελεί την ιδανική συντροφιά σε ένα ταξίδι στον κόσμο της γαστρονομίας και του κρασιού. Απολαύστε μαζί με την οινοεπιλογή σας ή την «Τριπλέτα» σας, μεστά πιάτα που παρουσιάζονται με τρόπο απλό και ταυτόχρονα άκρως δελεαστικό για τον ουρανίσκο και τα... μάτια σας.

Επιπλέον το brunch μενού κάθε Κυριακή, μεταξύ 12.00-17.00, είναι μια ιδανική πρόταση για brunch Sundays και μια ωραία αφορμή για να απολαύσετε ένα καλό ποτήρι κρασί από την wine list. Ειδικά για την περίοδο των εορτών και έως τις 7 Ιανουαρίου, το brunch θα σερβίρεται καθημερινά προκειμένου να γνωρίσετε τη διαφορετικότητα και τη γεύση μέσα από ένα πλήρες πρωινό που είναι και μεσημεριανό ταυτόχρονα (breakfast & lunch ). Όμως, για το Wine Station, brunch χωρίς κρασί... δεν υφίσταται!

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Η αγάπη των ιδιοκτητών του Wine Station για το καλό κρασί, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία αυτού του wine bar εντός του πολυχώρου Chocolat Royal, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, στον πεζόδρομο του Θησείου. Ένα wine bar που έχει τη διάθεση να μυήσει τόσο τον Έλληνα όσο και τους ξένους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο των οίνων της ελληνικής γης.

Τις καθημερινές, το Wine Station αποτελεί μια ιδανική επιλογή για after office έξοδο  για κρασί με τους συναδέλφους ή την παρέα σας. Αν δυσκολεύεστε να συνδυάσετε γεύσεις και αρώματα, εμπιστευτείτε τις προτάσεις των ανθρώπων του Wine Station και σίγουρα θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι.

wine_taste_3

Το Wine Station διοργανώνει παρουσιάσεις, θεματικά wine menu, wine tastings αλλά και ειδικές βραδιές, κληρώσεις και άλλες αφορμές για να σας κάνει να αγαπήσετε το κρασί -και κυρίως το ελληνικό κρασί- και να το βάλετε στην κουλτούρα των οινο-γαστρονομικών σας προτιμήσεων.

Πληροφορίες

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο

Τηλ. 210 3469077

www.chocolatroyal.gr

fb page: Chocolat Royal Thisio

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει