Πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου, το πρώτο TGI Fridays™ άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία Κεφαλαρίου, με ένα πάρτι που ξεκίνησε μεσημέρι και συνεχίζεται ακόμη, με πρωταγωνιστές εσάς, τις φημισμένες Margaritas, τα Signature Burgers και μια ατμόσφαιρα που κάνει την κάθε μέρα να φαντάζει Παρασκευή και δημιουργεί τα μεγαλύτερα χαμόγελα.

FridaysKifisias_ok1

Έτσι, με ένα ξεχωριστό χαμόγελο, Το Χαμόγελο του Παιδιού, φέτος τα TGI Fridays™ γιορτάζουν τα 20α τους γενέθλια!

Στις 7 Δεκεμβρίου, στις 20.30 σας περιμένουν στα Fridays στο Κεφαλάρι, με ένα μεγάλο πάρτι που οργανώνεται για καλό σκοπό και έναν οικοδεσπότη «μπουκιά και Παρασκευή», τον μοναδικό stand-up comedian Κώστα Μαλιάτση!

JackDanielsRib_ok1

Τι λέει το τραγούδι γενεθλίων των Fridays; Ποιά είναι τα πιο περίεργα που έχουν ακουστεί στα Fridays όλα αυτά τα χρόνια; Πόσα λογοπαίγνια μπορείτε να αντέξετε; Σε ένα stand up comedy πάρτι τερ…αστείων διαστάσεων, ο Κώστας Μαλιάτσης θα κάνει χαμό, με love train και λαχταριστούς διαγωνισμούς αντοχής γέλιου. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτά τα γενέθλια όλοι θα χαμογελάσετε… εντελώς αναπάντεχα!

PartyOffer_ok1

Η είσοδος στο stand-up comedy πάρτι είναι €10 με ποτό και είναι υποχρεωτική για όλους όσους θα παρευρεθούν στο κατάστημα από τις 20.00 και μετά. Τα έσοδα της εισόδου θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Γιατί είναι ωραίο να μοιράζεσαι την χαρά σου και ακόμα πιο ωραίο να προσφέρεις.

Shots_ok1

* Η προπώληση θα γίνεται στο The Mall Athens (1ο επίπεδο) από το περίπτερο που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού.

Δείτε περισσότερα εδώ

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.