Το franchise του «Saw» μετρά πλέον την όγδοη ταινία του από κείνο το 2004, αν και μια νέα θεωρία τοποθετεί την αρχή της σειράς 14 χρόνια πρωτύτερα, όταν ένα νεαρό αγόρι αφήνεται μόνο στο σπίτι για τα Χριστούγεννα.

Ω ναι, ο Kevin McAllister του «Home Alone»! Κάποιοι βλέπουν λοιπόν κάτι πραγματικά μοχθηρό να κρύβεται στον ψυχισμό του μικρούλη και τις δαιμόνιες παγίδες που στήνει στους δύο διαρρήκτες.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Jason Concepcion, η χριστουγεννιάτικη ταινία δεν είναι παρά το προπαρασκευαστικό στάδιο της γέννησης του Jigsaw. Και ο τύπος έχει και αποδείξεις.

Όπως το λέει ο ίδιος: «Καθ’ όλη τη διάρκεια του ‘‘Home Alone’’ και ‘‘Home Alone 2’’, ο Kevin επιδεικνύει προβλήματα διαχείρισης θυμού, ροπή για βίαιες φαντασιώσεις και ηδονοβλεπτικές τάσεις, συνδυασμένες με φετίχ για καταγραφή σε βίντεο. Ο Kevin βιώνει συχνά οπτικές και ηχητικές ψευδαισθήσεις … αυτά τα συμπτώματα συνδέονται με την ψύχωση και θα γίνουν σημαντικά στη μεθοδολογία του ως serial killer πια Jigsaw»!

hoofmefffrsgfhjfg1

Ο Concepcion βρήκε και μια απόδειξη, αυτόν τον τρομακτικό κλόουν στο υπόγειο του σπιτιού του «Μόνος στο Σπίτι», που λειτούργησε υποτίθεται ως έμπνευση για τον Jigsaw Killer, το alter ego του…