Η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται με επαναστατική διάθεση στο νέο της βιντεοκλίπ με τίτλο: «Look what you made me do», το οποίο μεταδόθηκε χθες Κυριακή στα Βραβεία των Μουσικών Βιντεοκλίπ, την ετήσια μεγάλη γιορτή του μουσικού καναλιού MTV.

Το βίντεο του πολύ χορευτικού αυτού τραγουδιού το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή και ήδη φιγουράρει στις πιο πρώτες θέσεις των καλύτερων μουσικών πωλήσεων, ξεκινά σε ένα νεκροταφείο. Η κάμερα κάνει γκρο πλαν πάνω από έναν τάφο όπου διαβάζουμε: «Εδώ αναπαύεται η φήμη της Τέιλορ Σουίφτ», το θέμα του καινούργιου άλμπουμ της με τον τίτλο: «Φήμη».

Στη συνέχεια βλέπουμε την Τέιλορ Σουίφτ μακιγιαρισμένη σαν ζόμπι, μετά σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπου ένας παπαράτσι τρέχει με υπερβολική ταχύτητα για δείξει την περιπέτειά του σε όλον τον κόσμο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η 27χρονη τραγουδίστρια, γνωστή παγκοσμίως για την ουδέτερη εμφάνισή της, καταστρέφει στη συνέχεια ένα μαγαζί με ρόπαλα του μπέιζμπολ και φεύγει με μία μοτοσικλέτα ντυμένη στα δερμάτινα με καρφιά.

Στη συνέχεια βλέπουμε τη Σουίφτ σε ένα πιο οικείο περιβάλλον: περιστοιχισμένη από χορεύτριες, με μαύρα κορμάκια και φανταχτερά κολάν, μία εμφάνιση παρόμοια με εκείνη μίας άλλης μεγάλης ποπ σταρ, της Μπιγιονσέ στο βιντεοκλίπ της «Formation».

Όταν το τραγούδι ακούστηκε την Παρασκευή, οι φαν της Σουίφτ σκέφτηκαν αμέσως ότι το κομμάτι αναφέρεται στη διένεξή της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Ο Κάνιε Γουέστ, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, την είχε κάνει έξαλλη πέρυσι με ένα τραγούδι του, όπου περηφανευόταν ότι μπορούσε να «ρίξει στο κρεβάτι» αυτήν τη «διάσημη σκύλα». Προφανώς αναφερόταν στο γνωστό περιστατικό του 2009 στη διάρκεια των Μουσικών Βραβείων Βιντεοκλίπ όπου ο Γουέστ διέκοψε την τραγουδίστρια επάνω στη σκηνή για να πει ότι δεν αξίζει το βραβείο που της απονεμήθηκε.

Η εκδοχή αυτή επιβεβαιώνεται από τους στίχους που προφέρει η διάσημη τραγουδίστρια στο τέλος του βίντεο ζητώντας «να εξαιρεθούν από την αφήγηση», μία αποστροφή της φράσης που είχε χρησιμοποιήσει η Σουίφτ για να διηγηθεί τη διένεξή της με τον Κάνιε Γουέστ.

Το προηγούμενο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ «1989» κατέγραψε πωλήσεις μεταξύ των πιο σημαντικών της τελευταίας δεκαετίας.