Μια μουσική αναδρομή βασισμένη σε αγαπημένα τραγούδια των Ζαμπέτα και ‘Άκη Πάνου με… αρχηγό της το Θανάση Πολυκανδριώτη έρχεται να μας χαλαρώσει και να μας διασκεδάσει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Τραγούδια ερωτικά, σατιρικά, τραγούδια που γράφτηκαν για τις οριακές και τις μελαγχολικές στιγμές του ανθρώπου. Τραγούδια όπως το «Όταν σημάνει η ώρα», «Η πιο μεγάλη ώρα», «Θα κλείσω τα μάτια», «Μάλιστα κύριε», «Που `σαι Θανάση», «Χίλια περιστέρια», αλλά και αγαπημένες συνθέσεις όπως «Στου φεγγαριού την αγκαλιά», «Τα πήρες όλα» κ.α.

Συνθέτης μεγάλων επιτυχιών που ερμήνευσαν μεγάλοι λαϊκοί τραγουδιστές, ο βιρτουόζος του μπουζουκιού και ιδρυτής του συγκροτήματος με τα 30 μπουζούκια «Οι Επόμενοι» ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, αναγνωρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού. Τα χρόνια που ακολούθησαν συμμετείχε στο 90% της ελληνικής δισκογραφίας, με σπουδαίες συνεργασίες και πρώτες εκτελέσεις όπως «Μικρά Ασία» και «Βυζαντινό Εσπερινό» του Απόστολου Καλδάρα, «Σταυρό του Νότου» του Θάνου Μικρούτσικου κ.ά