Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το MoMix bar Kerameikos γιορτάζει 4 χρόνια λειτουργίας. Η ομάδα του MoMix σας περιμένει να σας κεράσει τα αγαπημένα απεριόριστα A-Bubbles και να περάσετε όμορφα με cocktails, μουσική από τον resident dj Pako και πολλές εκπλήξεις

Πέρασαν κι όμως 4 χρόνια! Ήταν εκείνες οι μέρες του 2012, όπου το εγχείρημα έμοιαζε σαν στοίχημα με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Ήταν τότε που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αν και πως θα ήταν το MoMix το «μακρινό» 2016.

Ήταν τότε που η λέξη ρίσκο είχε βαρύτητα αλλιώτικη από ότι συνήθως καθότι ήταν πρωτόγνωρα σαθρό το έδαφος στην ελληνική αγορά.

momix_edited

Ήταν τότε που το μεράκι, η γνώση, το θράσος, η προσήλωση, η συγκέντρωση, το πάθος, η ελπίδα, οι σπουδές, οι εμπειρίες, η έμπνευση, η προσπάθεια έγιναν cocktail και κινητήριες δυνάμεις μιας εναλλακτικής μορφή έκφρασης.

Είναι σήμερα που το MoMix αποτελεί μια καθημερινή επιλογή ποιότητας στην ελληνική κοινωνία. Είναι η απόδειξη ότι όταν θες μπορείς και ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Είναι σήμερα που αποδεικνύεται ότι ακόμα γεννιούνται στην Ελλάδα ιδέες και τάσεις με απήχηση σε όλο τον κόσμο.

Είναι σήμερα που το MoMix μαζί με όλους εσάς γιορτάζει περισσότερες από 1461 μέρες λειτουργίας (πέρσι ήταν δίσεκτο), αμέτρητα cocktails, φανταστικές «διαφορετικές» βραδιές.

afisa_edited

Το MoMix, λοιπόν, γιορτάζει την προοδευτική σκέψη όλων σας, που πιστέψατε και «πιάσατε» το concept και δημιουργήσατε μια μοναδική ιστορία καινοτομίας αλλά και διάρκειας.

ABUBBLES_edited

Info

Κελεού 1-5, Κεραμεικός

Για κρατήσεις: 6974 350179