«Βόμβα» έριξε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May, ο οποίος δήλωσε πως τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος θα ήθελαν να κάνουν νέα περιοδεία, έχοντας στο μικρόφωνο… τη Lady Gaga!

Ο κιθαρίστας της θρυλικής μπάντας δήλωσε πως η Gaga είναι μία από τους τραγουδιστές που προσέγγισαν ώστε να συνεργαστούν στην επόμενη περιοδεία τους. Ο May και η Gaga έχουν ήδη συνεργαστεί για το τραγούδι της “You & I”, ενώ έχουν βρεθεί μαζί στη σκηνή στην εμφάνιση της τραγουδίστριας στα βραβεία του ΜΤV.

«Συζητάμε συνέχεια για το αν θα βγούμε σε περιοδεία, αλλά έχουμε πρόβλημα με τον τραγουδιστή, ας είμαι σαφής. Παίρνουμε πολλές προσφορές να δουλέψουμε με διάφορους ανθρώπους. Έχω δουλέψει με την Lady Gaga, είναι πολύ δημιουργική, και έχουμε μιλήσει για την πιθανότητα να τραγουδήσει μαζί μας, να είναι η frontwoman μας. Δεν είναι απλά μία τραγουδίστρια, γράφει το δικό της υλικό και είναι πολύ δημιουργική» δήλωσε ο May.

Η επιθυμία για συνεργασία δεν είναι τυχαία. Η Lady Gaga λατρεύει τους Queen. Άλλωστε, ακόμη και το διάσημο, πλέον, ψευδώνυμό της το χρωστά στο τραγούδι των Queen, Radio Gaga.