Είσαι από εκείνους που τις Κυριακές (πόσο μάλλον του Σεπτέμβρη) μελαγχολούν; Ακολουθούν τρεις ιδέες για βόλτες που θα δώσουν στην μέρα σου τις δόσεις χαλάρωσης και ευχαρίστησης που χρειάζεται για να γίνει αγαπημένη σου. Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Πρωινός καφές στο Theory

theoryΑν έχει καλό καιρό προτίμησε χωρίς δεύτερη σκέψη την όμορφη αυλή του Theory Bar στο Χαλάνδρι, αν πάλι όχι το παρείστικο μοναστηριακό τραπέζι του εσωτερικού του χώρου είναι ό,τι πρέπει για κουβεντούλα. Εθιστικές προτάσεις πρωινού, ατμόσφαιρα που θυμίζει φιλικό σπίτι και χαλαρό κλίμα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για το ξεκίνημα της μέρας σου. Δες γιατί θα περάσεις τέλεια στο Theory εδώ.

Φρέσκο ψάρι στη Νησιώτισσα

nisiotisaΑπό τις πιο φημισμένες ψαροταβέρνες της Αττικής, η Νησιώτισσα –σημείο αναφοράς από το 1999 τόσο για διάσημους όσο και μη λάτρεις της ψαροφαγείας– στη Λεωφόρο Πεντέλης, δεν χρειάζεται συστάσεις. Όσοι την έχουν επισκεφτεί την ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για την ιδιαίτερη γεύση των πιάτων της. Μάθε τα πάντα για την Νησιώτισσα.

Γλυκό στο Βάρσο

varsos_Κλασικό στέκι όσων νοσταλγούν τα παλιά, ο Βάρσος στην Κηφισιά είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία-γαλακτοπωλεία της Αθήνας, με μια ιστορία που ξεκινά το 1892! Πάρε μια γεύση από Βάρσο εδώ.