Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού το «Rockwave Festival», που διανύει τον 15ο χρόνο ζωής του, έρχεται να σας παρασύρει σε ξέφρενους μουσικούς ρυθμούς παρέα με τη Jose Cuervo!

Στις 1, 2 και 3 Ιουλίου θα συναντήσουμε τους πιο rock, ethnic, ska και electro ήχους μ’ ένα δυνατό line up που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει! Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία μας περιμένει στα καθιερωμένα πλέον 2 stage του θεματικού πάρκου TerraVibe Park, το Terra Stage και το Vibe Stage, με εντυπωσιακές back-to-back εμφανίσεις καλλιτεχνών!

Εμπνευσμένο από την εκρηκτική ενέργεια της τεκίλα Jose Cuervo, η μουσική περιπέτεια του φετινού Rockwave Festival πλαισιώνεται από τους: The Prodigy, Editors, Γιάννης Αγγελάκας 3, Cake, Ψαραντώνης, Gogol Bordello, Monster Magnet, The Stranglers, Kyuss Lives!, Therapy, Sivert Hoyem, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, VASSILIKOS και αυτά είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα παρελάσουν από τις 2 σκηνές του TerraVibe Park!

Παρασκευή 1η Ιουλίου
Headliners στο μεγαλύτερο ροκ πάρτυ του καλοκαιριού είναι οι βρετανοί Editors με το καινούργιο τους άλμπουμ «Eat Raw Meat» . Την ίδια ημέρα θα απολαύσουμε τους Cake, τους διαχρονικούς Stranglers και φυσικά τον Sivert Hoyem που θα μας απογειώσει με το γνήσιο ροκ λυρισμό του. Στο Vibe Stage θα ανέβουν επίσης ο Παύλος Παυλίδης με τους Β-Movies και ο ατμοσφαιρικός Vassilikos με την vintage αισθαντική φωνή του.

Σάββατο 2 Ιουλίου
Η  δεύτερη ημέρα του Rockwave Festival είναι αφιερωμένη στην ελληνική μουσική σκηνή, με οικοδεσπότη τον Γιάννη Αγγελάκα, σε ένα All Together Now Party ή αλλιώς μια διονυσιακή μουσική γιορτή διάρκειας 6 ωρών! Από τη σκηνή θα παρελάσουν όλοι οι καλλιτέχνες της All Together Now, από τις Διώνη και τους Λόζιο & Ανακατωσιά (Χάλκινα Μακεδονίας), τον Vlastur, τους Lost Bodies και τον Ντίνο Σαδίκη με τη μπάντα του, μέχρι τους Ψαρογιώργη και Ψαραντώνη, αλλά και τα δυο σχήματα του Γιάννη Αγγελάκα, Λύκοι Λάιβ (παρέα με τον Νίκο Βελιώτη) και Γιάννης Αγγελάκας 3, που θα κλείσουν και τη βραδιά, με ένα φινάλε που υπόσχεται να μας απογειώσει!

Κυριακή 3 Ιουλίου
Τελευταία ημέρα του πιο ροκ φεστιβάλ της χώρας, έρχονται να κατακτήσουν την σκηνή με την εκκεντρική τους εμφάνιση και τη δυναμική τους παρουσία οι The Prodigy. Το συγκρότημα από το Essex της Αγγλίας που υπήρξε το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της underground dance σκηνής στις αρχές του ‘90, απέφυγε κάθε ταμπέλα κατηγοριοποίησης και γρήγορα κατάφερε να συστήσει στα μεγάλα mainstream ακροατήρια το μοναδικό του ήχο. Τραγούδια σαν το «Firestarter», το «Smack my Bitch Up» και το «Poison» έγιναν οι πρώτοι κλασικοί χορευτικοί ύμνοι των club και τα αγαπημένα των θαυμαστών τους, που δεν παραλείπουν να τα ζητούν σε κάθε εμφάνισή τους. Στο ίδιο stage θα χορέψουμε στους gypsy punk rock ρυθμούς των Gogol Bordello που θα πάρουν τη σκυτάλη από τους Kyuss Lives! με τους desert rock ήχους τους! Οι Marky Ramones Blitzkrieg και Monster Magnet θα ανοίξουν την αυλαία και θα προετοιμάσουν το έδαφος για ένα ξέφρενο punk – ροκ γλέντι!

The wave is back, με ζωντάνια, αυθορμητισμό και τη Jose Cuervo on the rocks!