Οι Liebe, οι Cayetano Live Band, οι Imam Baildi, οι The Burger Project και ο Φοίβος Δεληβοριάς ενώνουν τις φωνές και τη μουσική στo Earth Wind & Music Festival, ένα πρωτότυπο οικολογικό ταξίδι με «όχημα» τον πολιτισμό. Αφορμή το περιβάλλον και η προστασία του. Αιτία ο Άνθρωπος.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου, το Earth Wind and Music Festival διοργανώνει στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή-Ολυμπιακά Ακίνητα (Ιππικός Όμιλος ) μια πρωτότυπη μουσική βραδιά θέλοντας να γιορτάσει μαζί με το κοινό την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Earth Ring-που διοργανώνει το Earth Wind and Music Festival- με σεβασμό στο σκοπό της πανευρωπαϊκής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Κυριακή 5 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος, αναβάλλει τη διεξαγωγή του Οικολογικού Φεστιβάλ για την Τετάρτη 8 Ιουνίου στον ίδιο χώρο (Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή-Ολυμπιακά Ακίνητα) και την ίδια ώρα(από τις 6μ.μ.) .

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί ισχύoυν και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Οικολογικού Φεστιβάλ, δηλαδή την Τετάρτη 8 Ιουνίου.