Tο απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής από την Ιταλία, οι Maneskin έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Ρ5, ως headliner του φετινού Ejekt Festival 2024.

Τους Maneskin γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2021, όταν κατέκτησαν τον διαγωνισμό της Eurovision. Έκτοτε, το ιταλικό συγκρότημα «σαρώνει» στην παγκόσμια μουσική σκηνή, έχοντας αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πλανήτης έχει πάθει εμμονή με τους Maneskin. Κάθε κίνησή τους, κάθε στυλιστική πρόταση, κάθε κουβέντα τους προκαλεί κύμματα ενθουσιασμού και γίνεται πρώτη είδηση. H Victoria, ο Damiano, ο Thomas και ο Ethan, αυτοί οι 4 εικοσάρηδες από την Ιταλία έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό και στην Ελλάδα. Και τώρα, ετοιμάζονται να επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας.

Οι Maneskin στις 23 Ιουλίου θα ανέβουν στη σκηνή του Ejekt Festival και θα τραγουδήσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους, ξεσηκώνοντας το ελληνικό κοινό. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23/02 στις 14.00 ώρα Ελλάδος.

Τιμές εισιτηρίων:

Zone A (Front Of Stage) – 100 euros (early bird), 120 euros
Zone B (Arena G/A) – 70 euros (early bird), 75 euros, 80 euros
VIP – 170 euros (early bird), 200 euros, 230 euros

Πληροφορίες: ejekt.gr