Μία μοναδική συναυλία πρόκειται να χαρίσει στο ελληνικό κοινό η αυθεντική μπάντα της μεγάλης βρετανίδας σταρ, Amy Winehouse, στις 3 Φεβρουαρίου, στο Christmas Theater. Με επικεφαλής τον επί σειρά ετών μουσικό διευθυντή και μπασίστα της, Dale Davis, στήνεται μία μεγάλη γιορτή-αφιέρωμα στην καριέρα και στη μουσική της Amy, που σημάδεψε με τη χροιά της φωνής της μία ολόκληρη γενιά.

«Back to black», «Rehab», «You know I ‘m no good», «Tears dry on their own» είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια, που θα απολαύσουμε με τη φωνή της Bronte Shandé, συνδυαστικά με οπτικό υλικό, που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για την παράσταση και την καθιστά μία αξέχαστη εμπειρία για όλους τους θεατές, που την έχουν παρακολουθήσει ανά τον κόσμο.

Η Amy Winehouse ήταν η σπουδαιότερη γυναικεία φωνή, που βγήκε ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο, ένας εθνικός θησαυρός και για πολλούς απλά η σπουδαιότερη καλλιτέχνης της γενιάς της, που λείπει σε όλους όσοι αγάπησαν την ίδια και τη μουσική της. Για όλους αυτούς έχει διαμορφωθεί ένα χαρούμενο και συναισθηματικό ταξίδι, μια γιορτή βασισμένη στην απίστευτη κληρονομιά των τραγουδιών της Amy με τους μουσικούς και το συγκρότημα που την γνώριζαν καλύτερα, που στάθηκαν δίπλα της σε σκηνές σε όλο τον κόσμο και βοήθησαν στη δημιουργία του διαχρονικού ήχου της, τόσο στη σκηνή όσο και στο στούντιο.

Ο Dale Davis ήταν αυτός που άκουσε μία βραδιά την Bronte Shandé να ερμηνεύει Winehouse με ένα δικό της, μοναδικό τρόπο, ενώ είχε ήδη μελετήσει τη μουσική της για σχεδόν είκοσι χρόνια. Η Bronte ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε, όχι κάποια που να μιμείται την Amy, αλλά κάποια που να μπορεί να φέρει την αύρα της Amy και πάλι στη σκηνή. Έτσι κι αλλιώς η συναυλία δεν πρόκειται για ένα αφιέρωμα στη Winehouse, αλλά για μία γιορτή με τη μουσική κληρονομιά που άφησε πίσω της.

«Η Amy ήταν καταπληκτική. Είχε τόσο μεγάλη καρδιά και έδωσε τα πάντα στη μουσική της και στους ανθρώπους που αγαπούσε. Είναι μια τόσο σημαντική μουσική κληρονομιά και με το «Forever Amy» σκοπεύουμε να τη διατηρήσουμε ζωντανή σε όλο τον κόσμο», σημειώνει ο Dale Davis.

Συντελεστές

Dale Davis – MD/bass player της Amy και στενός της φίλος.
Hawi Gondwe – Κιθάρα
Nathen Allen – τύμπανα
Henry Collins – Τρομπέτα
Bronte Shandé- Φωνή

The Amy Winehouse original band live in concert
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη ζώνη: 50 ευρώ
Α ζώνη: 45 ευρώ
Β ζώνη: 40 ευρώ
Γ ζώνη: 35 ευρώ
Δ ζώνη: 30 ευρώ
Ε ζώνη: 25 ευρώ, Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 20 Ευρώ
Θέσεις ΑμεΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 21117701700): 20 ευρώ
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση εισιτηρίων: 211 77 01 700, ct.gr & more.com

CHRISTMAS THEATER
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ 137)