Στην κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας Poor Things παρευρέθηκαν ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν. Η νέα ταινία του Έλληνα δημιουργού είναι μια παραγωγή της Searchlight Pictures και η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο DGA New York Theatre στις 6 Δεκεμβρίου στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Poor Things», ο ταλαντούχος Έλληνας σκηνοθέτης και η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πόζαραν στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας.

Έμμα Στόουν

Για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά η Έμμα Στόουν επέλεξε μία μάξι αποκαλυπτική δημιουργία σε κίτρινο χρώμα του οίκου Louis Vuitton όπου είναι brand ambassador.

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν

Το outfit ολοκλήρωσε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ στον λαιμό.

Έμμα Στόουν

Έχουν συνεργαστεί στην «Ευνοούμενη», στο «Poor Things», στη μικρού μήκους «Βληχή» που γυρίστηκε στην Τήνο και στο «And», που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Το πολυαναμενόμενο «Poor Things» έχει ήδη κερδίσει κοινό και κριτικούς. Η ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Λέοντα στο 80ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Το «Poor Things» έλαβε διθυραμβικές κριτικές όταν προβλήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ και το κοινό χειροκροτούσε για δέκα λεπτά.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα παραχώρησαν συνέντευξη στους New York Times με τον τίτλο «Τι κοινό έχουν; Τίποτα και τα πάντα».

«Είμαι ένα κορίτσι από την Αριζόνα κι εκείνος ένας τύπος από την Αθήνα. Δεν ξέρω πώς λειτούργησε αυτό, γιατί οι προσωπικότητες μας δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο διαφορετικές, αλλά είναι εκπληκτικό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Έμμα Στόουν και η Αμερικανίδα ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πρώτη τους συνάντηση: «Ήταν Ιούνιος του 2015, σε ένα καφέ. Ήμουν σε πρόβες για το La La Land και τον συνάντησα για να μιλήσουμε για την Ευνοούμενη. Πίστευα ότι θα ήταν τρομακτικός και στριμμένος, και δεν ήταν. Ήταν μια πολύ άνετη και εύκολη συζήτηση και συνεννοηθήκαμε αμέσως», δήλωσε, εξηγώντας ότι, είχε αυτή την εικόνα κρίνοντας από τις ταινίες που είχε κάνει μέχρι τότε ο Λάνθιμος, με τον ίδιο να αναφωνεί «πόσο κλισέ» και τη Στόουν να λέει, «ήμουν μόλις 26 χρονών, αλλά ακόμη παιδί».