Έχουν περάσει 33 χρόνια από την κυκλοφορία της κλασικής ταινίας «Pretty Woman» με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τώρα η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει πως η αρχική ιδέα του φιλμ ήταν πολύ πιο σκοτεινή και δεν θα είχε το happy end της τελικής μορφής.

Σ’ εκείνη την ταινία, η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Χόλιγουντ, υποδύεται μια πόρνη που ζει στην ανέχεια και συνάντησε έναν πλούσιο επιχειρηματία, τον Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος την ερωτεύεται παρά τις διαφορές τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Graham Norton Show» του BBC, ωστόσο, η Τζούλια Ρόμπερτς, υποστήριξε πως η κατεύθυνση που θα έπαιρνε το φιλμ αρχικά ήταν διαφορετική προτού αναλάβει την παραγωγή η Disney και αλλάξει το πλαίσιο.

«Θα ήταν μια πολύ πιο σκοτεινή ταινία με τίτλο 3.000 δολάρια, το τίμημα για να μείνει η Βίβιαν με τον Έντουαρντ. Η Βίβιαν ήταν ναρκομανής και η ταινία τελείωνε με εκείνον να την αφήνει σε έναν παράδρομο, να της πετάει τα χρήματα και να φεύγει», είπε χαρακτηριστικά.

«Αναρωτιόμουν τι θα το κάνουν, κινούμενα σχέδια; Τότε ζήτησε να με δει ο σκηνοθέτης, Γκάρι Μάρσαλ και άλλαξαν εντελώς γνώμη για όλα. Έγινε κάτι περισσότερο στα μέτρα μου. Ευτυχώς που το “3.000” δεν έγινε ποτέ. Ούτε τότε θα μπορούσα να το είχα κάνει, ούτε τώρα», συμπλήρωσε.

Η αγάπη της για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην ίδια εκπομπή, όπου ήταν καλεσμένος και ο ηθοποιός Τομ Χανκς, η Τζούλια Ρόμπερτς εξήγησε πως άρχισε να αγαπά την ποδοσφαιρική ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Έχω τρία παιδιά και όταν ήταν πολύ μικρά και άρχισαν να παίζουν ποδόσφαιρο, τότε όλοι βλέπαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τηλεόραση και αποφασίσαμε πως αυτή θα είναι η ομάδα μας κι έκτοτε την αγαπάμε», δήλωσε.

Κι ο Τομ Χανκς, πάλι, αποκάλυψε πως άρχισε να υποστηρίζει την Άστον Βίλα. «Ήμουν στο ξενοδοχείο κι άκουγα αθλητικά στο BBC και όλες οι ομάδες είχαν ονόματα που μου ακούγονταν σα μάρκες μπισκότων και τότε ακούω “η Άστον Βίλα κλπ” και λέω “Άστον Βίλα, πόσο ωραίο όνομα” κι έκτοτε πήγα στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική», σημείωσε.