Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται περίεργο, όμως δεν αποκλείεται ο Ryan Gosling να διεκδικήσει χρυσό αγαλματίδιο στα επερχόμενα Oscars για την ερμηνεία του ως Ken στη νέα ταινία της Barbie.

Μπορεί η ταινία της Greta Gerwig με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie και τον Gosling να διέλυσε τα ταμεία σε όλον τον κόσμο, αλλά δεν θα έλεγε κανείς πως θεωρείται τυπική ταινία για υποψηφιότητα στα Όσκαρ, πόσο μάλλον σε ερμηνευτική κατηγορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, του Variety, η Warner Bros. Pictures σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προωθήσει την υποψηφιότητα του Ryan Gosling για Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου, μαζί με αυτή του Robert Downey Jr. για το ρόλο του Lewis Strauss στην ταινία Oppenheimer του Christopher Nolan.

Βέβαια, τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί και προς το παρόν πρόκειται για μερικά ονόματα που προτείνει το στούντιο της Warner για να μπουν στην κούρσα των Oscars 2024, των οποίων οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις αρχές του επόμενου έτους. Όσο για την περίπτωση της Margot Robbie και μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα στην κατηγορία Α’ Γυναικείου δεν έχει ακουστεί κάτι.