Μία γυναίκα και ένας άντρας θα είναι οι τυχεροί που θα κερδίσουν το απόλυτο must have του καλοκαιριού, που έρχεται από την… Ισπανία.SanJav_pink_1_s

Ο ορισμός της απλότητας και της άνεσης αντικατοπτρίζονται στις φινετσάτες εσπαντρίγιες Flossy με καταγωγή από την Rioja της Ισπανίας. Με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο, η εταιρεία διατηρεί την παράδοση ακλόνητη στις επιταγές της τεχνολογίας συνεχίζοντας ακόμη και σήμερα να παράγει χειροποίητα το κάθε ζευγάρι της πάνινης εσπαντρίγιας.

Alfaro_navy_1_s Η ποιότητα γίνεται συνώνυμη του στυλ και εσείς έχετε έναν πιστό… ακόλουθο σε κάθε σας βήμα. Σημειώστε, ότι οι εσπαντρίγιες Flossy γίνανε ιδιαιτέρως αγαπητές στο μποέμ κοινό της Βαρκελώνης για να απογειωθούν από τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας και τους θαμώνες της θρυλικής Ibiza και σήμερα να έχουν εξαπλωθεί σε 47 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας την αναγνωρισιμότητα και την εμπιστοσύνη του κοινού.

Η συλλογή για την άνοιξη- καλοκαίρι ’15 έχει προκαλέσει ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις, μετατρέποντας ένα ζευγάρι Flossy στο σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού.
Ένα like είναι αρκετό, λοιπόν, για να μπείτε στην κλήρωση όπου δύο τυχεροί (μια γυναίκα και ένας άνδρας) θα κερδίσουν το αντίστοιχο ζευγάρι της φωτογραφίας από το brand Flossy.

alfaro_navy_stripe_3_2_s

SanJav_pink_31_s

Οι νικητές του διαγωνισμού

1. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2. ΜΠΑΜΠΗΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ


Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό:
1. πατήστε Like στην σελίδα του Greekguide.com

2. πατήστε Like στην σελίδα της Flossy Greece

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα.
Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί!

Έναρξη: 30.07.2015
Λήξη:
11.08.2015
Νικητές:
 2 (άντρας – γυναίκα)
Δώρο:
1 γυναικείο και 1 αντρικό ζευγάρι εσπαντρίγιες Flossy