Ενώ τα προβλήματα παραγγελιοδοσίας συνεχίζονται στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε για τη χώρα μας την άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση περιορισμένου αριθμού νέων οχημάτων που καλύπτουν τόσο τις επιβατικές όσο και τις επαγγελματικές προτάσεις της γκάμας.

Πιο αναλυτικά, οι πελάτες μπορούν τώρα όχι μόνο να παραγγείλουν αλλά και να παραλάβουν άμεσα το Focus στις εκδόσεις ST-LineX, Active και ActiveX, καθώς και το Puma στα επίπεδα εξοπλισμού ST-LineX και Vivid Ruby. Ταυτόχρονα, Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια έκδοση ST-Line. Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να την αγοράσουν άμεσα τόσο στην πισωκίνητη (RWD) όσο και στην τετρακίνητη (AWD) έκδοση.

Άμεση διαθεσιμότητα υπάρχει και για δύο από τα πλέον δημοφιλή επαγγελματικά μοντέλα της Ford. Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend. Τέλος, για τους λάτρεις της off-road περιπέτειας, είναι άμεσα διαθέσιμα τόσο το Ranger Raptor με τον ντίζελ κινητήρα 2.0L EcoBlue 213 ίππων, όσο και το νέο μοντέλο, που τροφοδοτείται από τον κινητήρα 3.0L EcoBoost V6 292 ίππων.