Για δεύτερο συνεχόμενο γκραν πρι η Ferrari πανηγυρίζει τη νίκη, με τον Σαρλ Λεκλέρ να βλέπει πρώτος την καρό σημαία αυτή τη φορά και να μειώνει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση, με τον Λιούις Χάμιλτον να παίρνει την 3η και να ανεβαίνει στο βάθρο για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Η εκκίνηση δεν είχε κάποια έκπληξη, αφού οι Φερστάπεν και Λεκλέρ που ήταν στις πρώτες δύο θέσεις τις διατήρησαν και δεν άργησαν να ξεκινήσουν τη μάχη τους, με τον οδηγό της Ferrari να κάνει την προσπέραση στον 11ο γύρο και να παίρνει την πρωτοπορία, με τον Ολλανδό στη συνέχεια να μπαίνει στα pit και να πέφτει στην 7η θέση.

Όλοι, όμως, ήξεραν ότι δεν θα έμενε σε αυτή αλλά θα ανέβαινε πάλι, όπως και έγινε, καθώς βρέθηκε στην 3η θέση, πίσω από τις δύο Ferrari. Το θέμα, πλέον, ήταν πότε θα έμπαιναν στα pit οι Λεκλέρ και Σάινθ και η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά η τακτική της scuderia ήταν πιο σωστή σε σχέση με άλλους αγώνες, με αποτέλεσμα όλα να γίνουν σωστά και ο Λεκλέρ να επιστρέψει… σίφουνας στην πίστα, φτάνοντας γρήγορα πίσω από τον Φερστάπεν, τον οποίο και προσπέρασε.

Το ίδιο θα έκανε και η άλλη Ferrari, αυτή του Σάινθ, αλλά τη στιγμή που ήταν έτοιμος να ανέβει στη 2η θέση και να αφήσει πίσω του τον παγκόσμιο πρωταθλητή είδε το μονοθέσιο να τυλίγεται στις φλόγες λόγω προβλήματος στον κινητήρα, με συνέπεια να εγκαταλείψει. Πίκρα για την ιταλική ομάδα, αλλά τουλάχιστον πήρε τη νίκη ο Λεκλέρ, ο οποίος έτσι πήγε στους 170 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Φερστάπεν που έχει 208.

Τα αποτελέσματα στο γκραν πρι της Αυστρίας…

Τα αποτελέσματα στο γκραν πρι της Αυστρίας